На правах реклами

Як вибрати логопеда у Львові? Поради

4236 0
Чи знаєте ви насправді, хто такий логопед? У якому віці дитинки батькам потрібно до нього звертатися? Чим він може допомогти? Цікаві поради, які стануть у нагоді батькам про те, хто ж такий логопед, і чим він відрізняється від дитячого педіатра, розповідає фахівець, логопед медичного центру Medicover Ярослава Климовець.
фото: newmed.dp.ua, familyspeechservices.com, semyaonline.com.ua

фото: newmed.dp.ua, familyspeechservices.com, semyaonline.com.ua

В Україні логопеда часто сприймають як фахівця що займається постановкою звуків. Спілкування це не тільки чіткість вимови звуків, але й спосіб комунікації. Тому логопед – це більше. Логопед це фахівець з комунікації: він працює над жестами, мімікою, мовою та мовленням вашої дитинки.

Батьки мають розуміти, та уважно стежити за своїм немовлям, оскільки фундамент  повноцінного розвитку дитини закладається в перші 3 роки життя. Саме в цей короткий і такий важливий період  дитина набирає інформації, яку відображає і використовує в подальшому.

Яка функція логопеда?

Логопед  проведе першу, найважливішу  діагностику, а також  пояснить та підкаже як батькам здійснювати покроковий розвиток дитини.

«Важливо бути пильними та уважними до розвитку своєї дитинки, не впустити влучного моменту. Звернення в старшому віці до логопеда може в рази збільшити тривалість роботи та зменшити очікуваний результат. Тому у віці до 3 років оптимальний період надання  першої допомоги», – розповідає логопед-фахівець  Ярослава Климовець.

Батьки повинні розвивати свою дитину

Medicover – це сучасна нова  поліклініка, яказавжди на крок попереду та розуміє важливість грамотних та європейських методів в підході до кожної дитинки. Кожне немовля – це окремий і дуже індивідуальний світ. Тому в Medicover використовують тільки авторські методики.

Щоби побачити та вивчити ситуацію, логопед спочатку спілкується з дитиною у формі гри. При цьому малюк виконує різноманітні завдання: розміщує у правильному порядку геометричні фігурки, шукає схожість в текстурах різних предметів тощо. Тоді логопед й визначає, чи добре відбувається розвиток дитини, відповідно її віку, адже для діагностики логопед має бачити повну картинку розвитку дитини.

Проте, найголовніше, що радить логопед Медичного центру Medicover, це те, що батьки мають бути уважніші до дітей, звертати увагу на їх поведінку і реакцію на світ. Логопед допоможе вам розуміти свою дитину ще краще. Зрозуміти, чому вона поводиться саме так. Зробить спілкування з найдорожчим, кого маєте, простішим.

Тому, якщо ви хочете, щоби ваша дитина була розумничкою, звертайтесь у Медичний центр Medicover, що у Львові на вул. Антоновича, 102 (заїзд із вул. Героїв УПА, 75); тел. 093 911 03 03.

Детальніше читайте на сайті Медичного центру: medicover.com.ua


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!