На правах реклами

Як вигідно придбати житло у Львові: розтермінування на рік без відсотків

5137 0
Безвідсоткове розтермінування від забудовника: чому це краще, ніж кредит, та найактуальніші пропозиції на придбання будинків від компанії Valens Development.

Економічні реалії такі, що можливість сплатити відразу повну вартість при купівлі житла є далеко не в кожного покупця. І тут на допомогу приходить або банківське кредитування, або розтермінування від забудовника.

Цю тенденцію підтверджує і Олена Новак, керівник відділу продажів і маркетингу девелоперської компанії «Валенс»: «Лише 5% наших покупців мають можливість оплатити відразу всю вартість котеджу. Переважно, це ті покупці, які хочуть придбати вже готовий будинок і не будуть чекати рік до закінчення будівництва. 75%  покупців можуть сплачувати щомісячні внески, але, як правило, не мають грошей для великого першого внеску. Для решти 20% було б бажаним розтермінування на два і більше років».

Безвідсоткове розтермінування від забудовника підійде тим, хто має від 10 000 доларів власними коштами на перший внесок та середньомісячний дохід на сім’ю 3000-5000 доларів. Як правило, це IT-спеціалісти, топ-менеджери великих компаній та підприємці. Це сучасна, краща та безумовно вигідніша альтернатива кредиту, який передбачає погашення як мінімум 30% від вартості власними коштами. На відміну від банку, компанія-забудовник не бере при цьому ніяких додаткових відсотків.

«Якщо говорити про забудовників по Львову – переважно пропонується мінімальний внесок 25-30%, або навіть 50%.  Ми зробили мінімальний внесок 10 000 доларів, що складає 11-12% від вартості будинку. При цьому найвигідніші умови розтермінування зараз діють на котеджі в містечку «Вишня», термін здачі яких – в листопаді наступного року. Фактично покупець буде мати 12 платежів, включно з першим внеском – майже до кінця 2018 року», – говорить Олена Новак.

Зараз в рамках програми безвідсоткового розтермінування доступні три сучасних житлових комплекси: найпопулярніше – котеджне містечко «Вишня» в Зубрі, таунхауси «Перший котеджний клуб» у Личаківському районі та котеджний комплекс «Козирна вісімка» в Сокільниках. На таунхауси «Династія» в затишному районі біля центральної магістралі – вул. Городоцької розтермінування надається всього на кілька місяців, оскільки будівництво вже на завершальній стадії, проте діє знижка 5% при 100% оплаті.

Важливий момент – вартість будинку фіксується на момент укладання договору і не зростає з підвищенням ціни у забудовника. Також, вартість будинку не залежить від того, чи вносить клієнт 100%  оплати або сплачує частинами. Безвідсоткове розтермінування робить житло доступним – не маючи повної суми коштів, людина має можливість робити внесок кожного місяця, не сплачуючи при цьому зайві відсотки.

Що відбувається у випадку, якщо клієнт не встигає виплатити щомісячну суму або розрахуватись до передачі житла у власність? 

«До нас звертаються покупці, яким потрібно довше розтермінування – на 1,5-3 роки. Після введення будинку в експлуатацію це також можливо в індивідуальних випадках, але не більше, ніж на 5 місяців. В такому випадку ми щомісяця нараховуємо 2% на несплачену суму. Виплати прописуються в графіку платежів і, звичайно, є штрафи за протермінування цього графіку. Але за весь час нашого існування жодного подібного випадку не було, нікого не штрафували. Дуже важливо, щоб відносини між клієнтом та компанією-забудовником базувались на взаємній довірі та повазі», – говорить Олена Новак.

Найважливіша деталь при виборі компанії-забудовника – це 100% довіра до неї. Головний аргумент при цьому, окрім перевірки документів – впевненість у надійності компанії серед тих, хто вже придбав нерухомість. За словами Олени, 20% клієнтів, які придбали в компанії будинки цього року, прийшли по рекомендаціях від інших покупців. Компанія Valens Development абсолютно відкрита до клієнта та надає повний доступ до нагляду за будівництвом.

«Звичайно, що кожен з нас не є фахівцем в будівництві, в товщині стін, в правильності кладки чи в утепленні. Тому дуже багато клієнтів, які вирішують придбати в нас житло, приводять з собою або знайомого-будівельника, або наймають окремого фахівця, який знається в будівництві, робить свою рецензію – ми в цей процес не втручаємось. Якщо потрібно, додатково організовуємо зустрічі з технічними директорами, виконробами. Кожні два-три тижні викладаємо фотозвіт з будівництва кожного об’єкту», – зазначає Олена Новак.

Компанія Valens є частиною групи компаній з дев’ятирічною історією. Не зважаючи на досить молодий вік, компанія вже встигла підтвердити свою надійність на ринку нерухомості, про що також говорять нагорода «Відкриття року» на щорічній престижній премії «Люди Львова» та місце у списку ТОП–5 новобудов Львова за версією професійного журналу про новобудови «PRODevelopment».

Комфортабельні об’єкти за унікальними проектами, які пропонує компанія, створюються сертифікованими фахівцями з величезним досвідом у будівництві. При цьому використовуються найсучасніші та екологічно чисті матеріали з Європи та енергозберігаючі технології.

Детальніше про всі пропозиції будинків Львова з розтермінуванням можна довідатись на сайті та в офісах компанії Valens Development.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!