Як виглядає Львів у січні 2023 року. Фоторепортаж

2343 0
Tvoemisto.tv пропонує добірку фото, як виглядає Львів на початку року та що можна відвідати у місті на свята.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

На початку нового 2023 року у Львові синоптики фіксують суттєве потепління. Поки температура не опустилася до 0° і не падає сніг, який прогнозують 7 січня, львів’яни насолоджуються сонячними променями, гуляючи по вулицях зовсім не зимового міста. Tvoemisto.tv пропонує добірку фото, як виглядає Львів та що можна відвідати у місті на свята.

Зазначимо, що на різдвяні свята до Львова приїхала чимала кількість людей. Зараз у місті відбуваються різні події. Зокрема, львів'ян та гостей міста 7-8 січня запрошують на святкове дійство «На Різдво до Гаю»Упродовж двох днів у скансені звучатимуть веселі коляди та ходитимуть вертепи, а у хатках на гостей чекатимуть оновлені різдвяні інтер'єри.

Також Львівський музей історії релігії запрошує на другий Різдвяний фестиваль органної та камерної музики. Для відвідувачів звучатиме фортепіано, орган, флейта, скрипка, гітара, вокал. Подія відбуватиметься з 5 до 19 січня.

Окрім того, у Львові 6 січня, за попередньою інформацією, планують встановити Різдвяного дідуха. У галереї «Зелена канапа» триває традиційна Різдвяна виставка – живопис, сакральне мистецтво, художнє скло, скульптура, арттекстиль художнє дерево – зможуть побачити відвідувачі. Детальніше читайте тут.

До свят «Львівська залізниця» запустила ретро-поїзд за маршрутом Львів – Брюховичі – Львів. Він  курсуватиме 7, 8, 14 та 15 січня. 

Антоніна Костик

Фото: Твоє місто/Іван Станіславський 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!