Як виглядає новий ЦНАП у Рудному. Фото

2653 0
Запрацювати ЦНАП має цього року.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

Цього року у Рудному на вул. Грушевського, 55 запрацює Центр надання адміністративних послуг. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Читайте також: Львівські ЦНАПи надаватимуть 5 нових послуг. Перелік

Наразі тривають завершальні роботи інтер’єру, фасаду та прибудинкової території. На першому поверсі можна буде отримати весь комплекс послуг, а на другому – організувати публічні зустрічі та навчання.

«Новостворений офіс обладнаний електронною системою керування чергою, доступом до інтернету, wi-fi, є можливість оплати послуг "на місці". Офіс поділений на функціональні зали: рецепція, де можна отримати бланк заяви, інформаційну картку адміністративної послуги з переліком документів, зареєструватись в електронній системі керування чергою; зала очікування та написання заяв; дитячий куточок; операційна зала, зона вільного доступу до інтернету», – розповідають у департаменті адміністративних послуг ЛМР.

Читайте також: Як спростити отримання послуг у ЦНАПах Львова

Вартість реконструкції приміщень під ЦНАП становить 5,6 млн грн. Роботи виконує ТзОВ «Економбуд-ЛВ».

У ЦНАПі в Рудному працюватимуть 7 адміністраторів. ЦНАП функціонуватиме за графіком.

  • понеділок – вівторок: 9:00 – 18:00
  • середа – четвер: 9:00 – 20:00
  • п’ятниця: 9:00 – 17:00
  • субота: 9:00 – 16:00 

Фото прес-служби ЛМР


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!