Як виглядає оновлена вулиця Римлянина у Львові. Фото

11683 1
На пішохідній вулиці облаштували безбар’єрне середовище.
Фото: Олег Шмід/Facebook

Фото: Олег Шмід/Facebook

У Львові завершили ремонт вулиці Римлянина, що у Личаківському районі міста. Про це повідомив директор ЛКП «Інститут просторового розвитку» Олег Шмід на своїй сторінці у Facebook.

«Вулиця Римлянина запрошує нею користуватися. Проектував Інститут просторового розвитку. Головна голова в цьому проекті – Олександр Шутюк», – пише він.

За проектом, на вулиці мали збільшити кількість зелених насаджень, також ішлося про безбар’єрне середовище та фізичне унеможливлення паркування там, де воно буде заважати руху пішоходів чи авто. Натомість для транспорту на вулиці зробили паркувальні кишені. Олег Шмід додає, що тут можна запаркувати 14 автівок, що відповідає потребам мешканців вулиці.

Ремонт провело ТзОВ «Трансбудторг». Його загальна вартість становить 2,4 млн гривень. Додамо, що на вулиці Павла Римлянина використали мозаїку, яку вилучили під час прокладання трамвайної колії на Сихів з вулиці Стуса.

Ремонт вулиці Римлянина вдалось розпочати з третього разу. Перші два тендери не відбулися через те, що на кожну закупівлю подалась лише одна компанія – ТзОВ «Альтбуд ЛВ», що суперечить тендерному законодавству. Після чого у Личаківській РА, яка є замовником ремонту, вирішили провести переговорну процедуру з трьома учасниками, зокрема ТзОВ «Альтбуд ЛВ», ПП «Мегапромбудімпекс» та ТзОВ «Трансбудторг». Однак, як йдеться у тендерній документації, на переговорах 26 липня з’явилися лише представники ТзОВ «Трансбудторг». 

Фото Олег Шмід / Facebook


Читайте також:
31 Грудня, 2018 10:45
львів'янин Шутюк продовжує відпрацьовувати гроші "замовників", при цьому ще й освоювати кошти бюджету міста?? Дерева на спірних ділянках, пішохідні зони під майбутні ресторани, а тепер ще й піар конкретного закладу
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!