Як виглядає відремонтована дорога Стрілки – Новий Кропивник. Фото

3173 0
Дорога є стратегічною і з’єднує колишні Дрогобицький та Старосамбірський райони із Східницею.
Фото: Юрій Бучко

Фото: Юрій Бучко

На Львівщини завершили ремонтувати ділянку дороги Стрілки-Новий Кропивник. Про це на своїй сторінці у Фейсбуку повідомив заступник голови Львівської ОДА Юрій Бучко.

Читайте також: Не алкоголь. Якими є основні причини автотрощ на Львівщині та хто їх створює

За його словами, зараз дорожники працюють над нанесенням дорожньої розмітки по всій протяжності відремонтовнаної дороги в межах сіл Стрілки – Тур’є. Нанесуть три смуги протяжністю по 12 км, які розділятимуть транспортні потоки. Встановлять дорожні знаки, облаштують пішохідні переходи, укріплять узбіччя.

«Дорога є стратегічною, веде до низки туристичних об’єктів, адже з’єднує колишні Дрогобицький та Старосамбірський райони із Східницею. Окрім того, люди із навколишніх сіл зможуть швидше доїжджати до роботи, діти до школи, а також зменшиться кількість дорожньо-транспортних пригод», – каже він.

Читайте також: Які дороги Львівщини відремонтують ще цього року. Огляд

Торік підрядна організація «Шляховик-Т» відремонтувала близько 13 кілометрів дороги. Йдеться про дві ділянки – від Стрілок до Тур‘я, а також у межах Старого і Нового Кропивника.

Нагадаємо, ремонт дороги в гірському регіоні Стрілки-Новий Кропивник розпочали минулого року. 

На початку року з обласного бюджету виділили на ремонт та утримання доріг місцевого значення у 2021 році з обласного бюджету передбачили 200 млн грн. Ще 891,5 млн гривень для ремонту доріг місцевого значення область отримала з Державного дорожнього фонду. За ці гроші ремонтували переважно дороги у гірських регіонах області. Крім того, цього року на Львівщині розпочали ремонт прикордонних доріг, що ведуть до пунктів пропусків. Детальніше читайте за посиланням.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!