Як ремонтують вулицю Шевченка у Львові, яку закрили на ремонт місяць тому. Фото

7520 0
Тут повністю розібрали бруківку та хідники з однієї сторони.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

У Львові на вул. Шевченка триває реконструкція ділянки між церквою Анни та вул. Ярослава Мудрого. За місяць відколи стартували роботи, тут встигли демонтувати бруківку з проїжджої частини, трамвайні колії та хідники з однієї сторони.

Також тривають роботи з комунікаціями.

Нагадаємо, оновлена вулиця між Ярослава Мудрого та розв’язкою біля церкви Анни, за проєктом, матиме по одній смузі в кожному напрямку та найбільшу кількість паркомісць. На самій вулиці прокладуть асфальт, а паркомісця замостять бруківкою. Більшість дерев замінять на нові у лунках. Вартість ремонту цієї частини вулиці коштуватиме 60 млн грн.

Першу частину реконструкції Шевченка – квазі-кільце на Залізничній та Левандівській, планують відкрити до кінця серпня.

Читайте також: У Львові шукають підрядника для реконструкції вулиці Бандери

Додамо, що вулицю Шевченка реконструюватимуть у три етапи. Загалом реконструкція вулиці Шевченка має тривати два роки.

31 січня у Львові почали будувати кільце у районі вулиці Левандівської. Роботи виконує ТзОВ «Онур конструкціон інтернешнл» за 89,6 млн грн. 14 березня частину вулиці, від Янівського кладовища до Залізничної, закрили на ремонт, а громадський транспорт перестав курсувати.

Проєкт реконструкції вулиці розробили у 2013 році. Тоді ЛКП «Львівавтодор» замовив проект у ТзОВ «Трамдорпроект». Частково кошти на ці роботи виділив ЄІБ. Торік проєкт доопрацювали та затвердили на засіданні виконкому.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!