Як виглядатиме «Ашан» на Чорновола. Оновлена візуалізація

36831 2
«Ашан» відкриє двоповерховий ТЦ у Львові з коворкінгом та рестораном.
візуалізація авторів проекту

візуалізація авторів проекту

Новий торговий центр «Ашан» будують у Львові на проспекті Чорновола за кільцем на Липинського. Всередині розмістять гіпермаркет, торгову галерею, коворкінг та ресторан. Про це повідомляє RAU з посиланням на прес-службу компанії CEETRUS Ukraine (до червня 2018 року Іммошан Україна), яка виступає брокером торгової галереї об’єкту. 

Цей гіпермаркет стане вже третім для мережі у Львові. Його площа становитиме  близько 7 000 кв. м, а площа магазинів охоплюватиме майже 1800 кв. м.

Новий торговий центр буде двоповерховим. На першому поверсі розташують гіпермаркет та магазини. На другому поверсі — коворкінг та ресторан.

Читайте також: У Львові відкрили оновлене джерело «Спартак»

Об’єкт будують поряд із житловим комплексом «Авалон». Поруч є дитсадки, школи, ліцеї, сквери, магазини, бізнес-центри, банки, АЗС, лікарні та аптеки.

За інформацією CEETRUS Ukraine, новий ТЦ зможе охопити 353 500 жителів у 10-хвилинній доступності.

«Об’єкт має зручне розташування, гарне транспортне сполучення, вільну пішохідну доступність. Загалом, в зоні покриття нового ТЦ Ашан на етапі будівництва знаходиться 12 житлових комплексів, біля 5000 квартир, приватний сектор активно забудовується багатоповерховими будівлями», – зазначають у компанії.

Читайте також: У Львові хочуть збудувати три хмарочоси. Адреси, візуалізація

Нагадаємо, 6 липня виконавчий комітет ЛМР видав містобудівні умови та обмеження на будівництво торгового центру між проспектом Чорновола та вул. Замарстинівською у Львові.


Читайте також:
17 Жовтня, 2018 16:38
111 Пафосно сказано дитсадки і школи!!! 5000 квартир - жодного нового садка і школи !!! Все для людей!
6 Вересня, 2018 17:06
666 ... без вікон , без дверей -- ашан хата рогулєй ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!