Як виглядатиме біометричний паспорт для українців? Фото

5365 0
На поліграфічному комбінаті «Україна» показали, як виглядатиме біометричний паспорт. На сторінках документу відображені всі етапи історичного розвитку України, починаючи з трипільської культури і закінчуючи сьогоденням.
Фото Юрія Нагорного/Hromadske.tv

Фото Юрія Нагорного/Hromadske.tv

За словами керівника комбінату, друкувати біометричні паспорти ПК «Україна» може розпочати хоч сьогодні, інформує Hromadske.tv.

«Захист біометричного паспорта виконано на найвищому рівні. До цього питання на підприємстві підійшли ретельно, почавши з вибору паперу. Він був спеціально розроблений фабрикою банкнотного паперу НБУ. Папір для біометричних паспортів – з жовто-блакитними волокнами з фіксованим водяним знаком. Водяний знак був розроблений згідно з усіма міжнародними вимогами і виконаний у вигляді «Золотих воріт», – розповів директор підприємcтва Максим Степанов.

Раніше повідомлялося, що біометричний паспорт коштуватиме від 15 євро в гривневому еквіваленті.

Читайте також: У МЗС розповіли, коли українці зможуть їздити в країни ЄС без віз

Фото Юрія Нагорного/Hromadske.tv


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!