На правах реклами

Як виглядатиме новий малоповерховий квартал на Пимоненка-Вашингтона-Зеленій. Візуалізація

6006 0
Новий житловий комплекс малоповерхової забудови, будівництво якого анонсувала у Львові компанія «Ваш Дім», тепер можна побачити в реалістичних візуалізаціях.

Планування комплексу

Villa Magnolia Spring – це наступний етап вже відомого львів’янам комплексу Villa Magnolia – перший у Львові квартал малоповерхової забудови, що розташований на території більше 4 га і формує забудову змішаної поверховості від 2 до 5 поверхів із закритим подвір’ям без автомобілів для комфортного перебування мешканців.

Читайте також: У Львові збудують перший квартал малоповерхової забудови

Ландшафт та дитячі майданчики

Звільнений простір від авто дав можливість компанії «Ваш Дім» підійти до вирішення внутрішнього простору по-новому, запроектувавши простір для його мешканців та абсолютної безпеки, зокрема для дітей. У подвір'я важко потрапити стороннім.

Дворик потопатиме у зелені, з ретельно підібраними насадженнями і алеї з магноліями – як символом житлового комплексу. Дитячі майданчики на території цього житлового комплексу є унікальні, адже компанія вирішила встановлювати спеціалізоване індивідуальне обладнання від європейської фірми «Buglo». Символом двору Villa Magnolia Spring буде стильний кран з артезіанською водою, що втамує спрагу мешканців комплексу та суперактивних діточок.

Двостороння орієнтація під’їздів

Вхід та вихід з будинку є одночасно на дві сторони. Тобто, мешканці можуть за потреби або виходити у власне подвір’я, або виходити одразу на іншу, фасадну сторону. Додаткова безпека полягає у тому, що тут діятиме спеціальний картковий режим доступу, а у під’їздах встановлено відеонагляд. 

Підземний паркінг

Крім критого велопаркінгу, передбачено сучасний підземний автопаркінг, який включає в себе цілодобовий режим роботи, індивідуальну систему доступу, постійне відеоспостереження, надійні системи пожежогасіння та димовидалення і має доступ одразу до під’їзду.

Для зручності мешканців ліфти опускатимуться безпосередньо в підземний паркінг.

Безпека

Проект з закритими подвір’ями розроблявся, виходячи і з необхідності вирішити питання безпеки мешканців – створити захищений простір для мешканців та їхніх дітей. Додатково передбачено сек’юріті-сервіс 24 годин на добу – служба охорони, 40 відеокамер, які розподілені усією територією комплексу: назовні по периметру, на території подвір’я, в кожному під’їзді, в зоні підземного паркінгу; картковий доступ на територію та в під’їзди, окреме декоративне освітлення внутрішнього подвір’я.

Читайте також: Огляд цін на квартири в новобудовах в серпні

Планування квартир

Розумні площі, продумані планування та функціональні балкони, тераси і патіо – так можна охарактеризувати Villa Magnolia Spring. Високі стелі висотою 3 м, панорамні вікна від рівня підлоги з французькими балконами забезпечують максимум освітлення та зручність інтер’єрних рішень.

На першому поверсі розташовані квартири-патіо, які мають свої власні приквартирні ділянки, що виходять у внутрішній двір. Тут можна поніжитись на зеленій травичці чи влаштувати барбекю з друзями.

На останніх поверхах облаштовані просторі тераси, замощені терасною дошкою площею до 40 м2.  Інші квартири комплексу мають квадратну форму, за рахунок чого є дуже функціональними (ви можете поставити столик з кріслами і випити ранкової кави чи келих вина з друзями). 

Для кожної квартири комплексу передбачено підвальне приміщення.

Автори про проект «Villa Magnolia»:

«На створення цього комплексу нас надихнула архітектура Львова 20-30х років минулого століття – вишукані вілли у стилі «функціоналізм». Цей стиль став еталоном якісного приватного житла. Саме таку архітектуру ми зустрічаємо в сучасній Європі. Villa Magnolia є першим таким проектом для сучасного Львова. Ми вирішили відновити цю традицію».

Детальніше про Villa Magnolia Spring можна дізнатися на сайті компанії або в офісі – вул. Пасічна, 167, тел. (098) 298 94-44.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!