Як виглядатиме сквер на Замарстинівській після реконструкції. Візуалізація

3377 0
Після реконструкції сквер поділять на дві частини, а в центрі буде зона для батьків і дітей.
Візуалізація ЛКП "Інститут просторового розвитку"

Візуалізація ЛКП "Інститут просторового розвитку"

За два місяці у Львові розпочнуть реконструкцію скверу на розі на розі Замарстинівської та Липинського. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Читайте також: Як може виглядати озеро на Панча у Львові. Візуалізація

Проект на замовлення Шевченківської райадміністрації, який наразі проходить експертизу, розробили у ЛКП «Інститут просторового розвитку». Він передбачає зону для батьків та дітей, тетраедр для альпінізму та мультифітнес-центр. 

«Оскільки триває ремонт вулиці Замарстинівської і зовсім скоро ми побачимо її в оновленому вигляді, вирішили також облагороджувати прилеглі території вулиці», – розповів директор ЛКП «Інститут просторового розвитку» Олег Шмід.

За його словами, львів’яни не затримуються у сквері і намагаються його пройти якнайшвидше, тож після реконструкції сквер поділять на дві частини, а в центрі буде зона для батьків і дітей.

Читайте також: Як зміниться пішохідна зона на Коперника. Візуалізація

«Буде тетраедр для навиків альпінізму і мультифітнес-центр з брусами та перекладинами для молоді. Всі ці речі поєднані стежками. Також облагородять велодоріжку, яка вже там є. Зауважу, що біля скверу є вулиця Підрічна. Ми також розробили проект її ремонту. Вона виходить на Липинського», – додав Олег Шмід.

Окрім іншого, у сквері висадять червоні клени та засіять польові трави. Додамо, що на початку лютого проектанти закликали львів’ян долучитися до обговорення недоліків скверу.

Візуалізація ЛКП «Інститут просторового розвитку»


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!