Як виглядатиме церемоніальна будівля на Янівському цвинтарі. Фото

2203 0
Будівля має бути доволі універсальною, адже там прощатимуться із померлими люди різних релігій і конфесій.

У Львові обрали переможців Всеукраїнського архітектурного конкурсу на проєктну пропозицію церемоніальної будівлі на Янівському цвинтарі. Будівля має стати місцем прощання із померлими для різних релігій та конфесій, інформує пресслужба Львівської міської ради.

Переможцем конкурсу став проєкт авторів з Хмельницького – Віктора Голубєва, Дмитра Райфшнайдера та Андрія Шебалдова. 

Як зазначає головний архітектор міста Антон Коломєйцев, переможці професійно підійшли до проєктного завдання та запропонували найкраще вирішення, що є синтезом образної та функціональної складових об'єкту.

Друге місце, та премію у розмірі 60 000 грн. отримав проєкт авторського колективу зі Львова – Юрія Томища, Катерини Зінчук, Марії Павловської, Вікторії Линди та Володимира Палія. Іншф проєкти можна оглянути на сайті ЛМР.

Нагадаємо, У Львові на Голосківському кладовищі планують збудувати крематорій. Про це йдеться у проєкті внесення змін до детального плану розширення території кладовища.

Візуалізація ЛМР



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!