Як виглядатиме внутрішній дворик театру Лесі у Львові після реконструкції. Візуалізація

3317 0
Цього року у театрі також планують замінити систему опалення.
Візуалізацію надали в ЛМР

Візуалізацію надали в ЛМР

У театрі Лесі Українки почали реконструкцію внутрішнього дворика, де облаштовують громадський простір для відвідувачів, інформує прес-служба ЛМР.

Читайте також: За кулісами: Львівський драматичний театр імені Лесі Українки

Вартість робіт становить понад мільйон гривень. Оновлений дворик також будуть використовувати для вистав та публічних заходів.

«У подальшому хочемо реалізувати проект із модернізації малої сцени театру Лесі Українки», – каже директорка департаменту розвитку Наталія Бунда.

Згідно з проектом, тут відновлять газон, встановлять вуличне освітлення, висадять 45 кущів та три дерева. Також після ремонту тут з’являться велостійки, гойдалка, стіл, вуличні лавки та стільці. 

«Наразі ми тільки починаємо працювати над двориком, але маємо амбітні плани зробити його до вересня. Це буде прекрасний простір, де будуть гойдалки, лавки, озеленення», – розповіла директорка та художня керівниця театру Ольга Пужаковська.

Додамо, що  раніше в театрі почали ремонтувати фасади та дах, а цього року планують замінити систему опалення.

Візуалізацію надали в ЛМР

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!