Як виглядають дороги Львівщини до і після ремонту. Фото

7319 3
На автошляхах області тривають ремонтні роботи.
ілюстративне фото: Курс

ілюстративне фото: Курс

На Львівщині продовжуються ремонтні роботи на автомобільних дорогах загального користування місцевого значення. Про це повідомляє пресслужба ЛОДА.

Завершено ремонтні роботи на ділянках С140683 Зашків – Зарудці, С141703 Старий Самбір – Кобло, С140685 (Львів – Рава-Руська) – Жовква, О140103 Ясенів – Золочів, О141602 Сокаль – Стоянів, С141519 Урич – Тустань та на низці інших.

У департаменті дорожнього господарства, транспорту і зв'язку ЛОДА показали, як виглядали ділянки доріг до і після ремонту.

Фото ЛОДА

Новина підготовлена в межах спецпроекту «Рік комфортного пересування». Партнер проекту — компанія EasyPay — найбільший небанківський оператор платіжних та фінансових сервісів в Україні. Свої ідеї та пропозиції для вдосконалення міської мобільності можете надсилати за адресою: Tvoemisto.tv@gmail.com, у темі листа зазначивши «Рік комфортного пересування у Львові». Важливі думки ми опублікуємо на сайті та озвучимо під час експертних дискусій.


Читайте також:
1 Березня, 2020 13:30
Майор Сокаль-Стоянів на світлинах брехня.В межах Тартакова зробили 2.4 км і в Бишеві три з кусочком.Ну автодорівці брехуни звітують, а ви писаки чому не перевіряєте що вам надають для друку .пропоную переїхатись зі Сокаля до Стоянова а потім писати.СОРОМ!!!
7 Жовтня, 2019 13:36
666 ... пане Ігор , ви в церкву ходите навіщо ? ...бо бажати іншому того , що вам самому не подобається(це м'яко кажучи) -- не по-людськи ...
6 Жовтня, 2019 22:26
Ігор Нехай проідуться дорогою Судова Вишня ,Рудки і подивляться яка там дорога,щоб в них вся така дорога в іхньому житті була.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!