Як виглядають нові берці для військових. Фото

3629 0
Радник президента та помічник міністра оборони Юрій Бірюков показав, як виглядають нові берці для бійців Збройних Сил України.
фото: facebook (Юрий Бирюков)

фото: facebook (Юрий Бирюков)

Як повідомляє Юрій Бірюков на своїй сторінці в Facebook, історія їх створення почалася ще в грудні 2014 року, так як солдати тоді ходили в «диво»-берцях, котрі отримали в армії прізвисько «1000 кроків» через свою незручність.

«Потім були експериментальні моделі, була експериментальна носка у 8-му полку СпП. Потім почалася експериментальна носка в батальйоні Фенікс. І мікроскопічна кількість зауважень. І величезна кількість позитивних відгуків», – написав Бірюков.

Читайте також: Форма-невидимка рятуватиме життя військовим. Як долучитися?

За його словами, у департаменті фінансів та службі тилу добилися дозволу на купівлю берців за 1400 гривень. «Перший контракт 130 000 пар, другий буде 150 000 пар. Поставка вся – в цьому році. А це означає, що вся армія України буде в цьому взутті вже цього року», – підкреслив Бірюков.

Джерело: УНІАН


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!