На правах реклами

Як викликати майстра в один клік: для львів’ян працює корисний сервіс

5025 0
Економічна ситуація підштовхує львів’ян оптимізувати витрати та збільшити доходи. Майже шести тисячам львів’ян у цьому уже допоміг соціально спрямований сервіс Метнись Кабанчиком. На сьогодні зареєстровано близько 4,5 тисяч виконавців, які знаходять нові можливості підробітку. Більше 1,5 тисячі жителів Львова за допомогою Кабанчика позбавляються від побутових клопотів та вирішують бізнес-питання.
Фото: erplumbing.com

Фото: erplumbing.com

Популярність ресурсу зумовлена не тільки можливістю підробітку для всіх бажаючих, а й шансом зекономити, оскільки послуги спеціалізованих компаній часто обходяться недешево. Останнім часом використання ресурсу спростилося ще й тим, що будь-який виконавець може стати замовником без додаткової реєстрації, так само замовник може знайти підробіток, не заводячи нового аккаунту. Універсальність Kabanchik.ua полягає у тому, що на одному сайті студент може знайти можливість підзаробити на кишенькові витрати, а фахівець у певній галузі має шанс організувати основний заробіток за рахунок виконання завдань.

Є умілі руки? Будуть гроші!

Однією з найпопулярніших категорій є Домашній майстер. Наприклад, послуги електрика є найпопулярнішими у цій категорії у Львові: за проведення електрики в офіс замовник заплатив 3 тис. грн. Часто на сайті шукають послуги сантехніка, не менш затребуваним є ремонт побутової техніки. Стабільний заробіток матимуть ті, хто пропонує побутові послуги: прибирання, прасування, робота на городі і т.д. Як свідчить статистика сайту, найбільше замовники готові платити будівельникам: так, зведення навісу оцінили на 10 тис. грн.

Найдорожчі завдання 2015 року на Kabanchik.ua у Львові

Категорія

Завдання

Ціна

Будівельні роботи

Зробити навіс

10000 грн

Розробка сайтів

Написати мобільний додаток для IOS

5000 грн

Комп’ютерна допомога

Ремонт ноутбука

1000 грн

Кур’єрська служба

Перевезти європалети

8200 грн

Клінінгові послуги

Помити вітрину

5000 грн

Побутові послуги

Прополоти бур’ян на земельній ділянці

900 грн

Домашній майстер

Провести електрику в офіс

3000 грн

Роздача листівок

Розвісити плакати по місту

1000 грн

Догляд за тваринами

Взяти песика на перетримку

1000 грн

Робота в інтернеті

Написання сео-статей

1500 грн

Ремонт техніки

Ремонт посудомийної машини

800 грн

*за даними онлайн-сервісу Метнись Кабанчиком

Фріланс для львів’ян та легкі гроші

Категорія Freelance теж доволі популярна серед львів’ян. Вона забезпечує додатковий дохід для тих, хто бажає працювати віддалено. Одне з найдорожчих завдань у цій категорії за минулий рік з бюджетом у 5 тис. грн. стосується розробки мобільного додатку, також високо ціниться створення сайтів, є чимало пропозицій з написання текстів.

Метнись Кабанчиком також не забув про тих, хто не має особливого досвіду, але прагне підзаробити у вільний час. Категорія Роздача листівок, у якій є пропозиції щодо розповсюдження рекламних матеріалів, підходить у якості додаткового доходу практично кожному.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!