Як вирахувати розмір субсидії онлайн?

9572 0
На сайті Урядового порталу з’явилася спеціальна сторінка, на якій можна вирахувати орієнтовний розмір субсидії, не відходячи від комп'ютера.

Орієнтовний розрахунок субсидії на оплату житлово-комунальних послуг відтепер можна зробити в режимі онлайн. Спеціальна сторінка на сайті Урядового порталу легка у користуванні. Необхідно ввести лише три види даних: кількість мешканців, розмір доходу та витрати на послуги ЖКГ.

Однак, також на сторінці попереджають, що всі розрахунки є попередніми та не охоплюють усі критерії, що враховуються при призначенні субсидії. Для остаточного визначення права на отримання субсидії громадянам рекомендують звернутись до місцевого органу соціального захисту населення.

Читайте також: Як отримати субсидію? 10 нововведень


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!