На правах реклами

Як вивчити англійську онлайн? 5 інноваційних порад

8886 0
Володіння англійською мовою сьогодні є значною перевагою як у працевлаштуванні чи освіті, так і у подорожах. Всі ми робили спробу вивчити англійську мову, та все ж результату вдалось досягнути не кожному. Розробники інноваційних онлайн-курсів англійської пропонують 5 порад, щоб успішно та ефективно опанувати іноземну мову.
Фото: www.learnia.fi, ewords.com.ua

Фото: www.learnia.fi, ewords.com.ua

eWords – інноваційні онлайн-курси англійської мови, які використовують 5 простих принципів, що допоможуть вам швидко освоїти англійську. Те, що використовують поліглоти при вивченні нових іноземних мов, власний досвід та дослідження розробників курсів -  дієві принципи, перевірені часом та практикою.

1. Вивчайте слова без зубріння

Щоб більше не витрачати марно час на неефективне зубріння - використовуйте зв’язки між словами для миттєвого запам’ятовування. Власні дослідження команди eWords показали, що приблизно 65% слів англійською та українською мають спільне походження. Іноді ці зв’язки є очевидними, як у словах RENT та ОРЕНДА, а інколи нам доводиться проводити багато часу, щоб знайти спільне походження слів. Такі зв’язки між мовами можна знайти тільки в курсах англійської від eWords.

2.  Pозбивайте складне на прості частини

Команда онлайн-курсів розбиває складні слова та речення на частини, що спрощує запам’ятовування та формує базу менших мовних блоків.  Надалі це допоможе із розумінням та вивченням як нових слів, так і граматичних структур. Розбивши слова на частини, зв’язки стають більш очевидними:

1. accommodation(розміщення)

         комод

2. ac-commod-ation (розміщення)

         комод

Це лише один приклад, де eWords допомагає зрозуміти слово. Студенти бачать помітний результат вже після 5-го заняття.

3. Вивчайте найчастіше вживані слова англійської мови

При вивченні англійської мови варто фокусуватись на тому, що важливо, і на тому, що справді використовуватимете. Згідно зі статистикою, 2000 слів достатньо знати для розуміння 90% розмовної англійської, ще 800 слів потрібно для ведення бізнесу. Вивчаючи найчастіше вживані слова, ви вивчаєте основу мови. Це дає швидкий результат, оскільки ви фокусуєтеся на необхідному. Усі курси eWords будуються за таким принципом: подавати лише ті слова, які використовуються найчастіше.

4. Використовуйте наявні знання, щоб розширити свій словниковий запас

Кожне слово, вивчене за системою eWords, допомагає студентам відразу вивчити схожі слова за таким самим принципом. Наприклад, вивчивши лише слово PART – частина, яке пов’язане з українським словом ПАРТІЯ та ПАРТНЕР, ви з легкістю запам’ятаєте наступні слова:
Party – вечірка, партія

Apart – порізно

Departure – відправлнення.

Слова з уроків додатково дають вам до 4-ох додаткових пов’язаних слів. Кілька слів, вивчених за системою eWords, відкриють всю мову. Ви можете пройти пробний урок і переконатися, що вивчення англійської з eWords є легким та цікавим.

5. Вивчайте граматику, використовуючи приклади

Під час проходження курсів eWords вам не доведеться знову вивчати правила. Граматику студенти освоюють з використанням речення-прикладу з аудіо, якими підкріплене кожне  слово. Аудіо носіїв мови сприяє правильному вивченні слів та вимові. Ви навчитеся чути та сприймати англійську мову на слух. За системою eWords ви вивчаєте більше, ніж слова –  це секрети поліглотів. Кожен урок показує: слова, зв’язки, зображення, аудіо носіїв мови, приклади вживання та інтерактивні вправи ефективні в комплексі, що сприяє досягненню швидких результатів в навчанні.

eWords – це єдині онлайн-курси англійської мови, розроблені для українців. Влітку ціна курсу  дуже вигідна і можна підібрати напрям, який підходить саме для вас:

Необхідна Англійська: 50 онлайн-уроків англійської для тих, хто вивчав англійську мову у школі та хоче швидко відновити знання, для студентів із рівнем англійської нижче середнього. Підійде кожному, хто хоче вивчити принципи системи eWords та оволодіти англійською мовою швидко.
Швидкий рефреш: 14 інтенсивних онлайн-уроків для швидкого відновлення знаннь англійської. Підійде всім, хто раніше вивчав англійську і хоче швидко збільшити словниковий запас, покращити навички написанння та сприйняття англійської на слух.
Англійська мова для школярів: містить 25 уроків для різних вікових категорій. Онлайн-курс, який допоможе дитині швидко освоїти англійську лексику, сприйняття мови на слух та покращити письмо, додасть заохочення у вивченні іноземних мов.

Партнери: UA Speaking, Mediateka, Форум Видавців, Student Adventure

Контакти:

ewords.com.ua

[email protected]

+380 63 26 10 555

+380 68 068 1778


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!