Політична реклама

Як вижити в новому колективі

1270 0
Міжособистісні відносини в колективі - це досить важливий аспект роботи будь-якої компанії. Якщо відносини можна назвати хорошими то і компанія або підприємство буде працювати продуктивно, а якщо спостерігаються скандали співробітників - то успішна її діяльність може бути поставлена ​​під загрозу.

Порада № 1

Будьте привітні з усіма співробітниками. Посміхайтеся їм. У перший день вони складають перше враження про вас, а як відомо - перше враження найсильніше і змінити його потім дуже складно.

10.00
Робочий день в самому розпалі.Всім буде все одно-  хто ви і чим займаєтеся, і навіть у разі взаємодії з кимось від вас вимагатиметься буде тільки чітке повне та швидке виконання ваших робочих обов'язків.

Порада № 2

Скористайтеся цим часом. Покажіть себе як професіонал і максимально серйозно поставтеся до роботи і до доручень, з якими до вас підійдуть співробітники.
12.00-13.00
Обід. Час для вас як новенького досить неоднозначний. Бути може хтось із співробітників захоче познайомитися з вами ближче або навіть запросить вас пообідати разом. Але ось що важливо: при спілкуванні з новими співробітниками, поки ви до них не придивилися, не варто розповідати їм всю свою біографію і виливати всю душу. Дайте їм трохи більше інформації, ніж ви дали начальнику на співбесіді.

Порада № 3
Будьте готові до того, що вас будуть розглядати. Ви нова людина і точно так же як ви складаєте свою думку про співробітників, так і вони складають її про вас.
14.00-16.00
Офіс знову живе, все в роботі, все в турботах, все в своїх справах. Знову безпечний і спокійний для вас час. Займайтеся роботою і думайте тільки про неї і своїх функціональних обов'язках.

Порада № 4

Ідіть в роботу з головою. Намагайтеся робити все на 120%.

17.00-18.00

Кінець робочого дня. Всі вже думають про те, як приїдуть додому. У цей час робота в голові співробітників займає 20%, а думки про своє 80%. Для вас знову-таки небезпеки ніякої немає.
Буде добре, якщо з кимось із співробітників вам буде по дорозі додому. В дорозі ви зможете розпитати детальніше про компанію і про те як влаштована внутрішня робота.

Порада № 5

В кінці робочого дня ви повинні виглядати свіжо і всім своїм виглядом показувати як вам все подобається. При можливості поговоріть з кимось по дорозі додому це дасть вам можливість дізнатися більше про компанію зсередини.
Важливо пам'ятати, що будь-який колектив - це щось живе і постійно змінююче. Якщо вам вдасться спрацюватися і увійти в колію - ваша робота приноситиме вам не тільки дохід, але ще й задоволення від проведеного на ній часу.

Джерело:poradnyk.com

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!