На правах реклами

Як замовити вантажоперевезення у мувінгових компаній. Поради та пропозиції

2027 0
«УРА! Переїзд» – саме так ви будете реагувати на процес мувінгу, навіть коли мова заходить за глобальні перевезення майна до нового будинку або офісу, тільки при умові, що Ви звернулися до справжніх професіоналів. Вантажоперевезення від «УРА! Переїзд» можна сміливо віднести то класу VIP, з тією різницею, що вам не треба платити захмарні кошти, а якість фірмових послуг варта того, щоб не тільки помріяти про них, а і скористатися ними.
фото: urapereyizd.com.ua

фото: urapereyizd.com.ua

Звертаючись до мувінгової компанії, ви забудете про необхідність пакувати власні речі, обережно зносити їх з поверху, вантажити на автівку, а після прибуття до нового місця призначення повторювати теж саме, але в зворотному порядку. І ще ви забудете про необхідність дозамовляти вантажівку через неправильні розрахунки під час самостійного переїзду. Адже організувати все правильно людині, яка до цього жодного разу не перевозила власні речі, майже нереально. Тому компанія «УРА! Переїзд» дбає про всі дрібниці, а своїм клієнтам пропонує просто насолоджуватися приємними змінами у житті.

Що пропонує мувінгова компанія?

Вичерпна інформація про всі послуги «УРА! Переїзд» є на сайті urapereyizd.com.ua, але підготували для вас лайт-версію переліку сервісу вантажоперевезення:

1. Компанія працює цілодобово без перерв та вихідних.

2. За кожний етап робіт є відповідальний фахівець, який не тільки скаже Вам, що ваше майно у повній безпеці, але і зробить все належним чином та справді подбає про нього.

3. Фірма здійснює як особисті, так і комерційні вантажоперевезення.

4. Кількість вантажівок та їхні можливості дозволяють здійснити переїзд за один рейс. У Вас не буде необхідності робити повторне замовлення заради того, щоб забрати залишки.

5. Мувінгова компанія працює по місту Львів та по всій області, що дозволяє перевозити майно навіть на дачу.

6. Вантажники мають необхідний досвід, і можна з гордістю заявити про справжній  європейський рівень послуг. Говорячи про співробітників, є сенс зазначити, що візитівкою фірми «УРА! Переїзд» є пунктуальність. Бригада фахівців приїде відповідно до визначеного часу, та працюватиме із мінімальними перервами.   

7. Крім того, компанія пропонує вивезення будівельного сміття, послуги вантажівок, пакувального матеріалу та багато інших супутніх послуг.

Фірмові можливості та комплексні пропозиції

Можливості  мувінгової компанії «УРА! Переїзд» дозволять вам легко перевезти будь-яку побутову техніку та меблі – для цього існує мінівен, який легко витримає 650 кг. Також є декілька видів бусів, які розраховані на вантажоперевезення від 2 до 4 тонн. Але якщо потрібні більш витривалі автівки, то у компанії знайдуться і такі, вантажопідйомністю до 8 тонн.

Фахівцями «УРА! Переїзд» відпрацьовано три привабливі пропозиції, які мають назву: «Економ», «Базовий» та «Еліт». Вони відрізняються кількістю послуг, а також мають спільні риси, а саме: оцінка тривалості та обсягу робіт, розрахунок транспортних потужностей та формування бригади робітників та оренда матеріалу для пакування.

Слід зазначити, що пакет «Еліт» дозволяє власникам не тільки не торкатися речей під час навантаження, розвантаження, але і забути про збір меблів, прибирання в приміщенні.

А зараз заходьте на сайт «УРА! Переїзд» та зробіть замовлення на перевезення ваших речей та меблів, і Ваше вантажоперевезення обов’язково пройде на УРА!


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!