На правах реклами

Як заощадити на мобільному інтернеті з lifecell

1640 0
Львів’яни, які користуються lifecell, у 2019 році стали споживати на 65% більше мобільного інтернет-трафіку, ніж у 2018-му.
Фото: NordWood Themes / Unsplash

Фото: NordWood Themes / Unsplash

Із появою третього та четвертого поколінь мобільного інтернету денне споживання мобільного інтернет-трафіку зросло у 30 разів.

Абоненти тепер можуть користуватися численними цифровими послугами, як от цілодобовий доступ до фінансових та адміністративних сервісів, HD-відео без затримок та онлайн-ігри. Чимало можливостей відкрилося й для бізнесу: логістичні сервіси, інтернет-торгівля, телемедицина, онлайн-навчання й віддалена робота. ДНК мобільного оператора стає частинкою будь-якого  бізнесу, проникаючи у всі галузі життя.

Нині 74% українців використовують для виходу в інтернет свій смартфон, а 45% – називають смартфон своїм основним пристроєм для виходу у «всесвітню павутину».

Tvoemisto.tv поспілкувалося з керівником департаменту експлуатації мобільної мережі lifecell Костянтином Сотніковим та дізналось, які зміни в користуванні мобільним інтернетом відчули на собі користувачі у 2019 році.

«Lifecell активно інвестує у покриття. Мета компанії – зробити зв’язок, в умовах росту навантаження на мережу, стабільним та якісним не лише у великих містах, а на автошляхах та у селах. У 2019 році ми запустили 4G у 83-х населених пунктах Львівської області, а ще у 11-ти – покращили наявний зв’язок і встановили 18 нових базових станцій», – каже Костянтин Сотніков.

За його словами, саме міста-мільйонники тримають лідерство серед користувачів мобільним інтернетом.

«Львів’яни, які користуються lifecell, цього року стали споживати на 65% більше мобільного інтернет-трафіку, ніж торік», – додає спеціаліст.

Найбільше користувачі lifecell використовують мобільний інтернет для відео сервісів (36%), інтернет-трафік через браузер та додатки – 33%, соцмережі – 26%  та месенджери – 4%.

«Чоловіків-користувачів 4G серед абонентів lifecell значно більше, ніж жінок – 62% проти 38% відповідно. Майже половина з них – це люди віком від 26 до 35 років. Поки що найменше перевагами нової технології користуються абоненти віком 66+ років.

Львів’яни найчастіше обирають тарифний план «Лайфхак». Цей тариф створили для тих абонентів, які однаково люблять «сидіти» в інтернеті та спілкуватися по телефону за допомогою традиційних дзвінків.

Це єдиний на українському ринку тарифний план, де об’єм інтернет-трафіку визначають кількістю спожитих гігабайтів минулого місяця, до яких гарантовано додають ще 20 гігабайт.

«Наприклад, якщо у грудні ви багато переглядали відео, слухали музику, грали онлайн-ігри та використали 10 ГБ трафіку, тоді у січні вам нарахують цю саму кількість плюс гарантовані 20 ГБ», – пояснює Костянтин Сотніков.

Крім цього, у тариф «Лайфхак» входить ще й безлім на соцмережі на 1500 хвилин на чотири тижні для дзвінків на всі номери по Україні, які можна замінити на безліміт у мережі lifecell та 150 хв. на інші номери.

А нещодавно lifecell встановив незмінну ціну 150 грн до кінця 2020 року на цей 4-тижневий пакет послуг.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!