Як заповненні львівські лікарні, де лікують хворих на коронавірус

7877 0
Найбільше хворих – зі Львова та Пустомитівського району.
Фот: Роман Балук

Фот: Роман Балук

У львівських стаціонарах лікуються 909 пацієнтів із Covid-19. Як повідомили у ЛОДА, найбільше хворих у обласній інфекційній лікарні – 170.

148 пацієнтів лікуються у Центрі легеневого здоров’я, 49 – у 8 міській клінічній лікарні, 51 – у 1-й міській клінічній лікарні, 124 – у госпіталі ветеранів війни та репресованих у Винниках, 74 – у Стрийській міській лікарні, 46 – у Кам’янка-Бузькій лікарні, 68 – в Стебницькій міській лікарні. Ще 18 хворих перебувають у Сокальській центральній районній лікарні, 32 –.в Рудківській лікарні, 32 – в лікарні Новояворівська, 83 – в Львівській лікарні швидкої допомоги та троє в «Охматдиті».

У реанімації перебувають 67 пацієнтів, до апаратів ШВЛ підключені 20. Найбільше хворих – зі Львова та Пустомитівського району.

Нагадаємо, що на коронавірус у Львові та області захворіли 8 тисяч мешканців, із яких 208 померли, 1424 – вилікувались.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!