Як зарезервувати ліки у львівських аптеках: 4 кроки

3748 0
Відтепер ліки, косметику та медичні товари можна зарезервувати телефоном. Таку послугу пропонує мережа аптек «D.S.».

1.Щоб зарезервувати медичні препарати, які вас цікавлять, треба зателефонувати за номером довідкової служби (032) 243-93-93 або моб. (067) 247 93 93. Працівник довідкової служби розповість про ціни та допоможе оформити резервування у найближчій до вас аптеці мережі.

Прийом замовлень по резервуванню: 

понеділок-п'ятниця 9:00-20:00;

субота-неділя 10:00-20:00

2. Далі інформація передається в аптеку, де замовлення пакується протягом 20-30 хвилин. Коли воно буде готове, покупець отримає sms-сповіщення із кодом замовлення. Забрати зарезервований товар можна протягом двох діб від моменту замовлення.

3. Видача замовлення відбувається поза чергою. Для цього потрібно пред'явити фармацевту в аптеці sms з номером замовлення (або назвати номер замовлення, якщо резервували продукцію зі стаціонарного телефону).

4. Під час резервування діє картка клієнта «D.S.», тобто діють такі ж знижки та нараховуються бали, як і за звичайних умов. Якщо Ви маєте картку клієнта, не забудьте повідомити про це провізора-інформатора довідкової служби, коли здійснюєте змовлення. Під час отримання зарезервованого товару в аптеці необхідно  пред'явити  картку клієнта, щоб підтвердилась вартість вашого замовлення зі знижкою.

Днями можливість резервування буде доступно і на новому сайті мережі в режимі on-line. Процедура резервування через інтернет подібна до користування звичайним інтернет-магазином: на сайті показана наявність товару у певних аптеках міста та його ціна. Необхідно тільки зарезервувати його, не забувши при цьому вказати номер картки клієнта (у разі її наявності). Після оформлення замовлення покупцю перетелефонує інформатор довідкової служби, який уточнить деталі.

Система замовлення через інтернет працює в тестовому режимі, наголошують в мережі аптек «D.S.». Тому львів’янам пропонують скористатися системою і таким чином допомогти виявити і усунути наявні недоліки.

У разі збоїв сервісу телефонуйте за номером 0674080033.

Крім того, через сайт можна перевірити баланс картки.

Багато покупців також цікавляться можливістю доставки медикаментів, однак, пояснюють в адміністрації компанії, запровадити таку послугу наразі неможливо, оскільки це суперечить законодавству. Так, в наказі Міністерства охорони здоров’я зазначається, що заборонена дистанційна (через мережу Інтернет) торгівля лікарськими засобами, а також продаж лікарських засобів поштою та через будь-які заклади, крім аптечних. 

Крім того, до кінця літа з'явиться мобільний додаток, який працюватиме на базі IOS та Android і не лише дублюватиме функції сайту (дозволятиме резервувати ліки, читати новини компанії), а і матиме певні нові функції (наприклад, нагадування про необхідність випити ліки). 

®


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!