Як завершилася четверта партія між Марією Музичук та Хоу Іфань

6191 0
Четверта шахова партія Матчу за звання Чемпіонки світу з шахів серед жінок у Львові завершилась нічиєю. Загальний рахунок: 2,5 до 1,5 – на користь Хоу Іфань. Про це інформує прес-служба Львівської міськради.
фото: Віталій Грабар

фото: Віталій Грабар

Як розповіли під час післяматчевої прес-конференції учасниці Чемпіонату українка Марія Музичук та китаянка Хоу Іфань, гра була нелегкою, але швидкою, розіграли іспанську партію. Завтра, 7 березня, у дівчат день відпочинку, а вже 8 березня відбудеться п`ята шахова партія, що означатиме, що половину Чемпіонату вже пройдено. Перший хід у п`ятій партії має виконати українська співачка Руслана Лижичко.

Читайте також: 7 речей про Львів. Найважливіше за тиждень

Нагадаємо, сьогодні перший хід у грі здійснили відомий український музикант Святослав Вакарчук та його батько Іван Вакарчук. Лідер гурту «Океан Ельзи» перед грою запевнив у своїй підтримці українську шахістку Марію Музичук.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!