Як львів'янам економити на ліках. 4 поради

4003 2
Зараз кожна сім'я намагається заощаджувати. Tvoemisto.tv пропонує поради Аптечної професійної асоціації України про те, як заощадити на ліках без ризику для здоров'я.
фото: exzim.3dn

фото: exzim.3dn

Порада 1: Запитайте в аптеці як отримати картку клієнта. Наприклад, за карткою клієнта D.S. надається знижка та діє вигідна система накопичення. Мати картку особливо зручно, якщо доводиться часто звертатися в аптеку.

Порада 2: Якщо у Вас нема фінансової можливості придбати дорогі ліки, запитайте про аналоги з такою ж діючою речовиною. Ліки іноземного виробництва, які зараз у рази подорожчали через зростання курсу іноземних валют, часто значно дорожчі, аніж українські аналоги. Проконсультуйтесь з лікарем або фармацевтом про можливість заміни.

Порада 3: Беріть участь у акціях. Аптеки часто, розуміючи ситуацію у країні, знижують ціну на сезонні та вкрай необхідні препарати, пропонують знижки 10-15%. Слідкуйте за цими пропозиціями!

Порада 4: Обирайте аптеки чи аптечні мережі, у яких уважно контролюють процес перевезення та зберігання ліків, термін придатності та, на вимогу, надають сертифікати якості. Цим ви збережете не тільки безцінне здоров'я і кошти, витрачені на неякісні медикаменти, а й час, загублений на лікування фальсифікованими ліками. Обирайте аптеку з бездоганною репутацію та широким колом довіри споживачів.

З переліком акційних пропозицій можна ознайомитись тут та тут.

За матеріалами: D.S., , ЛОО ВГО АПАУ


Читайте також:
18 Лютого, 2015 14:03
Ольга Які мудрі поради
18 Лютого, 2015 14:03
Ольга Які мудрі поради
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!