Як жартують з кандидатів у Львові. Популярні меми

7471 0
Цьогорічна виборча кампанія на місцевих виборах відзначилась не лише великою кількістю реклами кандидатів на місце міського голови чи депутата, але й немалою кількістю карикатур на них. Tvoemisto.tv зібрало найбільш цікаві інтернет-меми, якими запам’яталась ця передвибоча кампанія.
Фото: facebook.com

Фото: facebook.com

Першим, хто «прийняв» на себе удар інтерне-спільноти щодо жартів про виборчу кампанію, став народний депутат України Ігор Васюник. Не встигли рекламні площі в місті замайоріти з його зображенням, як вони вже отримали своє «доповнення» в інтернеті.

Ще більшого розголосу отримала стаття про Ігоря Васюника в одному з львівських ЗМІ, де головні віхи життя кандидата «переплітаються» з подіями в світовій історії.

Однак на цьому в штабі Ігоря Васюника вирішили не зупинятися, і в кінцевому результаті одне з його гасел про два Львова отримало свою інтерпретацію.

На фоні Ігоря Васюника інші кандидати виглядали менш «поширеними». Так, ще один народний депутат Оксана Юринець цього разу вирішила не ризикувати з «молодіжним сленгом», як це було під час вибочої кампанії в 2012 році.

Та цього разу жарт з Оксаною Юринець був зіграний проти її волі з розміщенням її реклами на одному з бігбордів, де під її рекламою опинилась ще одна «Супер дівка».

Чинний міський голова Андрій Садовий за дві свої каденції в мерському кріслі отримав чималу кількість інтернет-мемів щодо себе.

Та перед цими виборами привід для жартів він отримав там, де вже цього не очікував. Звільнення очільниці управління культури Ірини Магдиш після інтерв’ю «Українській правді» за критику церкви не змогло пройти непоміченим у Львові.

Для Львова це перетворилося в створення нового «гербу».

Щодо решти кандидатів, то вони були менш пізнавані, відтак і «дісталося» їм значно менше.

Багато карикатур на львівську політику були опубліковані в facebook в профілі Mediacomics.

Та головне в цих виборах пам’ятати про те, що попри всі жарти вони мають пройти чесно і прозоро. Адже нам в цій країні жити.

p.s. Дана стаття не є агітацією за жодного з кандидатів на посаду міського голови чи депутата міської або обласної рад.

Підготував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!