Як змінилась екологічна ситуація у 2019 році. У Львові проведуть дискусію

1451 0
Екоактивісти, посадовці та підприємці дискутуватимуть про проблеми екології та як її покращити.

Завтра, 26 грудня, медіа-хаб Tvoemisto.tv спільно з екоініціативою «Чисте місто» та за підтримки ЛКП «Зелене місто» організовує підсумкову дискусію, де обговорять проблеми 2019 року у галузі екології Львова та розкажуть про плани на наступний  рік.

На дискусію запросили директора ЛКП «Зелене місто» Вадима Ноздрю, керівника управління розвитку системи поводження з відходами ЛМР Сергія Сала, директора департаменту екології та природних ресурсів ЛОДА Руслана Гречаника, директора дільниці ДП «Боднарівка» Олега Ядчишина, депутатку ЛМР та голову комісії екології та природокористування ЛМР Ірину Оршак, директора Ecoway Waste Management Олега Гайовишина, заступника директора «ГрінЕра», також координатора екологічної ініціативи «Чисте місто» Олега Котиса й координатора проекту «Зелена коробка» Іллю Петрика.

Прямий ефір у студії «Твого міста» розпочнеться орієнтовно о 15:00. Переглянути його можна на Фейсбук-сторінціYouTube-каналі та на сайті Tvoemisto.tv.

Партнерська публікація

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!