Як змінилась ціна на квартири у Львові та як працюють нові обмеження на приміські перевезення. Головне

1420 0
Коротко про головні новини за минулу добу.
Фото: skyscrapercity.com

Фото: skyscrapercity.com

Від сьогодні, 24 листопада, у Львові за частково зміненим маршрутом відновить роботу тролейбус № 30. 

Від учора, 22 листопада, на Львівщині почали діяти нові правила приміських перевезень. Зокрема, пасажири, які планують поїздку приміським транспортом, повинні мати підтверджуючий документ про вакцинацію від коронавірусу або негативний результат тесту. Більше про те, як працюють нові обмеження – у матеріалі.

Читайте також: ДТП у Львові – комплексна проблема або чи справді лише водій винен 

Українці можуть дізнатися про забезпечення лікарень засобами для боротьби з Covid-19 онлайн. Держпідприємтво «Медичні закупівлі України» створило інформаційну панель про забезпечення лікарень засобами для боротьби з Covid-19. 

В Україні стрімко здорожчала нерухомість. Ціни на столичному ринку тільки за жовтень зросли майже на 32% за квадратний метр. Експерти проводять паралель із «мильною бульбашкою» цін на житло у 2008 році. Tvoemisto.tv дізналося, що відбувається із цінами на ринку нерухомості у Львові.

Читайте також: Ризики тромбозу після коронавірусу щначно вищі, ніж через вакцинацію. Дослідження

У четвер, 25 листопада, на черговому засіданні сесії Львівської міської ради депутати розглянуть петицію про демонтаж пам’ятника Францу Ксаверу Моцарту, який встановили у серпні на площі Євгена Маланюка у Львові.

У Львові та на Львівщині від старту вакцинальної кампанії щеплення однією дозою зробили трохи більше 42%, а двома – понад 30% мешканців. Якщо щеплення від коронавірусу йтиме такими ж темпами, як це відбувається зараз, до нового року вдасться досягнути цифри у 50% однією дозою, і 40% – двома.

Читайте також: Чи можуть львівські школярі не оплачувати проїзд у громадському транспорті. Пояснення

У Львові та Червонограді, упродовж тижня працюватиме мобільна амбулаторія неурядової організації «Всеукраїнська мережа людей, які живуть з ВІЛ-СНІДом», де можна пройти безкоштовне обстеження за 15 хвилин за допомогою швидкого тесту.

Читайте також: В Україні вперше покажуть унікальний 3D-мапінг історії дерев’яної церкви на Львівщині 

Турецька компанія «Бета інжиніринг» планує збудувати завод з виробництва бітуму на Львівщині. Наразі інвестор думає про те, чи це буде виробництво лише бітуму, чи також інших мінеральних продуктів.

Українську електровантажівку CoolOn можуть виробляти у Львові. Представники криворізької компанії Murmuration Technology, яка розробила електромобіль, відвідали Львів, аби знайти потужності для виробництва.

Гарного Дня!


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!