Як змінилася вулиця Чернівецька після ремонту. Фоторепортаж

6458 1
Завершити роботи підрядники мали до 1 вересня. Рух трамваїв відновили, але ремонтні роботи завершені не повністю.
Зоя Красовська

Зоя Красовська

У трамваях, що за розкладом йдуть на Двірцеву площу, ще оголошують, що маршрут змінено у зв'язку із ремонтними роботами. Тож коли транспорт таки рушає вулицею, що була закрита понад три місяці, деякі пасажири щиро дивуються. 

На під'їзді до кінцевої зупинки одразу можна побачити незавершені роботи: на платформах зупинок ще триває укладання плитки. 

На зупинці в напрямку від центру кипить робота, вона ще недоступна для пасажирів.

Тротуар і проїжджу частину відкрили для проходу, але ще зранку він був рясно всипаний наслідками будівелних робіт. 

Техніка, що очищує тротуар, курсувала в одному потоці із пішоходами.

Стан покриття на тротуарі і на трамвайних коліях суттєво різниться. Тому люди обирали для себе рух по оновленому покриттю. На ділянці від Городоцької до розворотного кільця демонтували старі плити і рейки, встановили нові, засипали «подушки» із піску та щебню.

Тим часом на тротуарі хтось вже втратив колесо від валізи. 

Як повідомив Tvoemisto.tv заступник міського голови Сергій Бабак, завершити всі роботи остаточно мають протягом тижня. 

Тепер по Чернівецькій відкритий рух для транспорту в обидві сторони. Реконструкція всієї привокзальної території залежить від завершення проектних робіт та виділення коштів із бюджету. 

"В цьому році ми робимо проект і проходимо держекспертизи, на наступний рік будемо подавати пропозиції, я особисто буду пробивати, бачу в цьому пріоритет, щоби з бюджету розвитку закладати кошти на реконструкцію  вулиці Чернівецької і розвороту біля вокзалу, Це і тротуари, і дорога, і кільце і як варіант — це тільки попередньо — можливо, за рахунок інвестора, підземний паркінг", — сказав Сергій Бабак.

Нагадаємо, що ремонтні роботи на Чернівецькій тривають з 12 травня. Їх виконує підрядна організація ТзОВ «Онур». Технічний нагляд здійснює французька компанія «Egis». Замовником робіт є ЛКП «Львівавтодор». Вартість робіт становить орієнтовно 1,5 млн євро.

Зоя Красовська


Читайте також:
2 Вересня, 2017 20:57
володимир один жах.ремонт вул. Чернівецької-це що,тільки прокладання трамвайних рейок з основою.в нас одне будують,інше ламають.подивіться на тротуар,на проїзджу частину.круто у львові заробляють.долар затратив, п'ять заробив.і е все 1.5 мілліона євро.шок
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!