Як змінилася вулиця Піскова після ремонту. Фото

6628 0
На вулиці замостили бруківку та облаштували паркувальні лоти.
Фото: Олег Шмід / Facebook

Фото: Олег Шмід / Facebook

У Львові відремонтували та відкрили для проїзду частину вулиці Піскової – від Солодової до Крип’якевича. Відповідні фото вулиці на своїй сторінці у Facebook опублікував директор ЛКП «Інститут просторового розвитку» Олег Шмід. 

Читайте також: Які вулиці Львова можуть стати пішохідними. Інтерактивна мапа

Вулиця Піскова до Ремонту

Вулиця Піскова до Ремонту

Проїжджу частину вулиці замостили бруківкою, яку встановили діагонально, що має зменшити рівень шуму та вібрацій. У міждеревному просторі частково влаштували паркувальні лоти, аби вирішити проблему з роз’їздом авто.

Тротуари – неперервні, а при заїздах на бокові вулиці влаштували підвищені пішохідні переходи. В подвір’я водії також заїжджатимуть через пандус.

Читайте також: Як виглядає оновлена вулиця Римлянина у Львові. Фото

Деякі знаки, аби не заважати пішоходам, установили на вигнутих опорах. Замість старих зрізаних аварійних дерев висадили три кулясті клени і одну яблуню.

«Про інші насадження на травниках обіцяли подбати і піклуватися мешканці», – написав Олег Шмід.

Як уточнив у коментарі Tvoemisto.tv Олег Шмід, іншу частину вулиці найближчим часом ремонтувати не планують і проект на неї не замовляли.

Вулиця Піскова після ремонту

Читайте також: Вулицю Рутковича відкрили для проїзду. Фото

Додамо, що проект ремонту вулиці розробили у ЛКП «Інститут просторового розвитку». Роботи загальною вартістю майже 5 млн гривень виконувало ТзОВ «Альтбуд ЛВ». Реконструкцію водопровідних каналізаційних систем виконало ТзОВ «ГрантЗахід» за 7,6 млн гривень. На ремонт частину вулиці закрили 7 серпня.

Фото Олега Шміда / Facebook


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!