Як зміниться органний зал у Львові: три тези від нового директора

3371 2
У Будинку органної й камерної музики хочуть відремонтувати орган, фойє, упорядкувати благоустрій та налагодити комунікацію із відвідувачами.
фото: YouTube

фото: YouTube

Новобраний директор Будинку органної й камерної музики Іван Остапович розповідає про нововведення у закладі та подальшу комунікацію з відвідувачами.

Комунікація з відвідувачами:

Перш за все, це реформи, які потрібні для подальшого розвитку органного залу: доступність, привітність персоналу, прихильність до відвідувачів. 

Зі мною прийшла команда досвідчених менеджерів, які вміють комунікувати з середовищем та грамотно підходити до питань менеджменту. Також маємо на меті розробку фірмового стилю, який буде чітко ідентифікуватися з органним залом.

Читайте також: Сон Ігоря Калинця в літній день. Як «обирали» директора органного залу

Іван Остапович (фото: Artmisto.net)

Що ремонтуватимуть:

Органний зал потребує ремонту основного інструменту – органу. Це складне й довге питання, яке потрібно обговорювати з досвідченими майстрами. Планується залучення іноземних фахівців для обстеження цього інструменту.

Також важливий благоустрій та встановлення освітлення. Всередині приміщення Будинку органної й камерної музики також ремонтуватимуть фойє.

Думаємо про відкриття підземелля для загального доступу з метою проведення екскурсійних програм. Планується зробити підземелля доступним для людей з особливими потребами.

Читайте також: У Львові єдиний претендент на керівника управління транспорту не склав іспит

Зміни у контенті:

Органний зал перейде на єдине квиткове поле через електронну систему квитків. Для зручності глядачів зроблять розмітку залу. Також буде розроблятися сувенірна продукція та буклети.

Усі зміни новоспечений директор органного залу Іван Остапович обіцяє втілити протягом 5-ти років.

«Вся наша діяльність буде активно висвітлена в медіа й соціальних мережах та на нашому офіційному сайті», – розповів Іван Остапович.

Нагадаємо, що Івана Остаповича обрали на посаду директора Львівського будинку органної й камерної музики 8-го листопада за результатами повторного конкурсу. У першому конкурсі переміг колишній директор Юліан Винницький, проте рішення скасували через грубі порушення законодавства.

За матеріалами прес-служби ЛМР


Читайте також:
24 Листопада, 2017 11:38
Atrox Орган був поставлений у міжвоенний період польськими парафіянами а дирекція "органного залю" вживати його парафыянам не дозволяє - надіюсь що зараз врешті буде інакше! Кіньець із музейем СССР!
17 Листопада, 2017 05:27
Yurko Популізм.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!