У центрі Львова змінять організацію руху. Схема. Оновлено

2823 0
З 12 червня на перехресті проспекту Свободи та вул. Академіка В.Гнатюка зміниться схема організації дорожнього руху. Зокрема, для водіїв відкривається двосторонній рух на проїзді через просп. Свободи.
Фото: dt.ua, stadion.lviv.ua, kartagoroda.com.ua

Фото: dt.ua, stadion.lviv.ua, kartagoroda.com.ua

Про це повідомляє Управління транспорту і зв’язку ЛМР.

Для водіїв будуть доступні одна смуга в напрямку руху до вул. Гнатюка і дві смуги в напрямку від вул. Гнатюка. З 12 червня також забороняється лівий поворот з проїзду на просп. Свободи та зупинка транспортних засобів зі всіх боків на проїзді.

Також вводиться зупинка тролейбусу та додатковий пішохідний перехід через просп. Свободи. Відповідно водії, які рухаються по вул. Гнатюка і бажають повернути наліво на просп. Свободи вже можуть не об’їжджати через проїзд Дорошенка-Беринди, а відразу рухатись прямо. Пропонуємо детальніше ознайомитись з новою схемою руху:

Нагадаємо, у Львові вулиця Поповича – частково непроїзна до 26 липня. Від сьогодні, 10 червня, і до 26 липня цього року тут буде перекрито рух транспорту.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!