На правах реклами

Як змінюється житловий район на вулиці Зеленій

4030 0
Паркінг замість офісу, вулична wi-fi мережа, лавки з зарядкою для пристроїв та дитячий садок нового формату.
https://avalon-inc.com.ua/

https://avalon-inc.com.ua/

Нещодавно в компанії Avalon презентували концепцію ребрендингу та оновлений логотип, а зараз розповіли про втілені та заплановані зміни житлового комплексу Avalon Zelena St., що на вулиці Зеленій, 204.

Основою концепції, за словами представників компанії, стала територія комфорту для усієї сім’ї, де увагу приділили облаштуванню зручної прибудинкової території європейського зразка.

«Avalon Zelena Street – це житловий комплекс, з якого розпочалася зміна району міста. Він презентує мешканцям концепцію комфортного життя як завдяки архітектурним та інфраструктурним рішеннями, так і ціновій політиці. Та ми не зупиняємося на досягнутому і працюємо на випередження потреб наших клієнтів», – каже комерційний директор компанії Avalon Ярослав Возняк.

Зараз житловий комплекс динамічно розвивається: в експлуатацію вже здали перші дві секції і ведуть підготовку до здачі в експлуатацію 3-8 секцій, будівельна готовність яких становить 96-99%.

 

«Для покупців квартир це означає, що невдовзі розпочнеться і процес реєстрації права власності на квартири», – кажуть у компанії.

Крім цього, після здачі в експлуатацію цих секцій житлового комплексу, запланували й початок роботи дитячого садка нового формату з сучасними методиками розвитку.

«Мешканці отримають не тільки квартиру, а й соціальну інфраструктуру – дитина зможе отримати всебічний розвиток, розкрити індивідуальність, потенціал і перебувати в колі друзів і професіоналів своєї справи», – говорять в компанії.

Зараз триває будівництво 9-11 секцій і паралельно облаштовується внутрішня інфраструктура житлового комплексу. Також проведуть демонтаж приміщення центру продажів компанії на вулиці Зеленій, а на території, де він розташований, облаштують додатковий наземний паркінг.

У відпочинкових зонах працюватиме Wi- Fi, а вуличні лавки матимуть можливість зарядки електронних пристроїв.

Чистоту і безпеку території забезпечуватимуть підземні контейнери, розраховані на розділене збирання сміття. Їх вже встановили, і вони проходять тестовий період перед передачею на обслуговування. Така підземна система поки що є новинкою для міста, але зручніша, екологічніша за традиційну, більш охайна та естетична.

Детальнішу інформацію про цей та інші житлові комплекси Avalon можете дізнатися на сайті та на офіційних сторінках компанії у соцмережах.

Отримати консультацію від професійної команди менеджерів ви зможете в центрах продажу за адресами: пр. Чорновола, 18, пр. Червоної Калини, 60. Або ж за номером телефону 0 800 500 055 (безкоштовно для дзвінків в межах України).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!