На правах реклами

Як змінювати освіту у Львові, не чекаючи на Київ? Відео

2117 0
Змінювати освіту можна і у Львові, не обов'язково чекати на Київ. Так вважають в Українській Галицькій Партії. Саме тому на початку року тут створили освітню робочу групу, до якої входять активні члени парії, яким не байдужа освіта. Також долучаються директори шкіл та експерти в галузі освіти. З початку року освітня група має вже багато напрацювань та результатів.
фото: hroniky.com

фото: hroniky.com

У 2012 році закінчилась програма розвитку освіти у місті Львові. Наразі міське управління освіти не розробило нової програми, тому зараз ця галузь  рухається в хаотичному напрямку. 

Саме активні молоді батьки, небайдужі львів’яни та експерти активно допомагають напрацьовувати найважливіші положення освітнього напрямку. Особливо це стосується юридичної площини. 
Долучаються до освітньої групи і звичайні львів’яни, які не є партійцям, але хочуть допомогти у конкретному напрямку. 


Більшість чиновників нарікають, що багато проблем у площині освіти нереально вирішити без погодження Міністерства освіти або через погане законодавство. За словами Віталія Ляски, це стереотипи.  Якщо пропонувати зміни – їх легко реалізувати на місцевому рівні. Детальніше дивіться у відео:


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!