Політична реклама

Як знайти особу, з якою втратили зв'язок

3362 0
Отримати інформацію про особу, з якою загубили зв’язок, можна лише через офіційне звернення у службу розшуку Товариства Червоного Хреста і в правоохоронні органи.

Із 1 червня 2010 року набув чинності Закон України «Про захист персональних даних» № 2297-VI. Згідно із законом жодна особиста інформація, що знаходиться у розпорядженні відділу адресно-довідкової роботи ГУ ДМС України у Львівській області не може бути надана приватній особі на її прохання, інформує прес-служба Головного управління Державної міграційної служби України.

Доступ до такої інформації мають лише правоохоронні органи: працівники суду, СБУ, міліції, прокуратури, митниці, військові правоохоронні структури. Їм такі відомості надаються лише після обґрунтованого письмового звернення.

«Нагадати про прийняття Закону нас змусила чимала кількість звернень на «гарячу лінію» та у відділ адресно-довідкової роботи ГУ ДМС України у Львівській області.

Для розшуку людини, необхідно звернутись із заявою в службу розшуку Товариства Червоного Хреста та у міліцію. За запитами цих служб Державна міграційна служба повідомить тих, кого ви розшукуєте, що ви бажаєте з ними зустрітись. Якщо особи, яких розшукують, погодяться, можна буде відновити втрачені зв’язки.

У відділі адресно-довідкової роботи ГУ ДМС України у Львівській області можна отримати інформацію лише стосовно себе, пред’явивши документ, що посвідчує особу, – повідомляють у прес-службі ГУ ДМС України у Львівській області.

Зокрема, можна отримати довідки:

про підтвердження реєстрації;

про підтвердження зняття з реєстрації;

для реєстрації дітей віком до 14 років (першої реєстрації), якщо батьки зареєстровані за різними адресами.

Відділ адресно-довідкової роботи є структурним підрозділом Головного управління Державної міграційної служби України, у Львові він знаходиться на вул. Окуневського, 1.

Телефон: 252 19 72.

Графік роботи:

Понеділок, вівторок, середа, четвер – 9.00 -18.00

П’ятниця – 9.00 – 17.00

Обідня перерва – 13.00 – 14.00


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!