Як зробити місто привабливим для якісного туриста: де подивитись?

2457 0
Як зробити Львів привабливим для якісного туриста? Чого бракує місту в інфраструктурі, щоб повністю підтвердити статус міста, відкритого для світу, та туристичного центру України? Про це та інше говоритимуть 20 травня під час зустрічі "Львів туристичний: як покращити інфраструктуру міста?", організованій дискусійною платформою Tvoemisto.tv «Твоє місто Львів».
фото: gazeta.lviv.ua, vgorode, varianty

фото: gazeta.lviv.ua, vgorode, varianty

Основні питання дискусії:

1. Обговорення інфраструктурної пристосованості Львова для туристичних груп.

2. Як покращити системну роботу туристичної сфери Львова?

Коли?

20 травня,14:00

Серед учасників дискусії - львовознавці, підприємці та бізнес-експерти, представники управління туризму ЛМР та відділ промоції, депутати ЛМР, ресторатори та готельєри Львова, інтелектуали та активні львів’яни.

Також усі охочі мають змогу надіслати свої запитання чи коментарі в режимі онлайн через Facebook-сторінку «Твого міста». Трансляція наживо розпочнеться  20 травня о 14:00 на сайті: http://tvoemisto.tv/on-line/.

Більше про дискусійну платформу та попередні зустрічі можете переглянути за посиланням: tvoemisto.tv/debates/

Довідка

Дискусійна платформа "Твоє місто Львів" створена Tvoemisto.tv за підтримки Європейського фонду за розвиток демократії  (European Endowment for Democracу).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!