Політична реклама

Як зробити закордонний паспорт у Львові. Інфографіка

34533 22
Існує два варіанти оформлення закордонного паспорта у Львові. По-перше, це можна зробити самостійно, відвідавши відповідний підрозділ Державної міграційної служби, заповнивши документи та заплативши певну суму. Для тих, хто цінує свій час, є можливість скористатись послугами приватних фірм: тут оформлення паспорта обійдеться дорожче, але процедура подачі документів є швидшою, адже такі структури працюють за принципом єдиного вікна.

Вартість самостійного оформлення документів – 377 гривень, а через структуру-посередника 627 гривень.

Аби допомогти розібратись у тонкощах оформлення таких документів, tvoemisto.tv пропонує Вам інфографіку (клацність для збільшення).  


Читайте також:
4 Листопада, 2015 21:38
Обурена Дивно, що коли паспортний серсіс не може отримати від інших служб якусь інформацію, то заставляє побігати за тими ж довідками.
Не змогли отримати з міграційної служби підтвердження про реєстрацію і заставили побігати за довідкою по ЖЕКах чи тих же міграційних службах. Я за те й гроші заплатила, щоб ті довідки не діставати. І паспорт не віддавали без неї!
Люди, що ж ви за сервіс, якщо не можете самі виконати свою роботу??
11 Червня, 2015 13:07
Юрій Був у паспорьному сервісі львів на хмельницького
Чекав в черзі більше 2 год
І це явно не обіцяні 10-15 хв
21 Грудня, 2014 14:31
Ліля Чи можна зробити закордонний паспорт через комерційну структуру у Львові, якщо прописана у Івано- Франківській області?
14 Листопада, 2014 11:46
Yuriy Чому 170 і не більше, читайте тут:
[***]://[***]/blogi/themes/law/170-grn-za-zakordonniy-pasport-abo-5-rokiv-tyurmi-zaproponuyte-chinovniku-vibir-334337.html
14 Листопада, 2014 11:45
Yuriy А чому подана ціна 377 грн?
ВЕРХОВНИЙ СУД прийняв рішення, що ціна становить 170 гривень.
І в цю ціну вже входить вартість бланка і всіх інших послуг
12 Вересня, 2014 13:38
Обурений клієнт Це я про паспортний сервіс на Б. Хмельницького
12 Вересня, 2014 13:36
Обурений клієнт Дуже некомпетентний персонал. Не попереджають про здачу ВСІХ документів, за якими можна вийхати за кордон. Ось наприклад, після подачі заявки на виготовлення паспорта, мені зателефонували і сказали привезти мій проїзний документ дитини 6-річної давності. Я проїхала пів міста, щоб привезти їм цей документ, а вони замість того, щоб вибачитись за те, що вчасно не проінформували про здачу цього документу, почали відчитувати мене як школярку і говорити, що я повинна була про це знати.
Особливо не люб'язно до мене відносилась якась їхня старша ( якась завідуюча чи директор) Тетяна Батьківна, вона дозволяла собі дуже по хамськи зі мною розмовляти.
Але це ще не все! За те, що я їм привезла цей документ з мене ще здерли 80 грн. Ну просто абсурд!
26 Серпня, 2014 17:56
Тарас Чи потрібна довідка з військомату!?
15 Травня, 2014 13:06
матадор Але в жодній європейській краіні міграційні питання не вирішують структури,які перебувають в системі органів внутрішніх справ(поліціі,жандармеріі тощо).Це-виключно підрозділи органів місцевого самоврядування(бургомістрати,меріі тощо).Формально міграційна служба являється цивільною структурою,але підпорядкована МВС. В організаціі,на створенні якоі наполягав ЄС,відбулись виключно косметичні зміни,скоріше "техніко-лінгвістичні".Від зміни таблички якісних перемін не відбулось.Надалі буйно квітне хабарництво,вимагання,корумповані схеми.
15 Травня, 2014 11:49
Вашу мать! Ну, да! Міська влада ще на цьому бабло не знімала! Я собі уявляю, в що це перетвориться з іх апетитами! Обламаєтесь! Створення міграційної служби є умовою ЄС для впровадження безвізового режиму з Україною.Міграційні служби - складова усіх державних органів світу. І це не вихід - бавитись в те, хто ділитиме пиріг. Вихід в тому, щоб поняття "пирога" зникло взагалі. А це можна зробити, впровадивши нормальні цивілізовані правила гри. Щоб похід у будь-яку (підкреслюю!) державну службу не перетворювався у взвємні страждання поміж людьми і службовцями. Рішення є. Потрібна тільки державна воля і час. Все.
14 Травня, 2014 16:19
матадор Взагалі ліквідувати таку мафіозну структуру,як міграційна служба,і іі функціі передати органам місцевого самоврядування,оскільки колишні ДАЙішники,митники,поліцаі,які купили собі хлібні посади у міграційній службі,завжди прагнуть заробити,т.я це у них на генетичному рівні.Не скорочення,а повна ліквідація,а щодо структур під дахом ДП"Документ"-натуральний лохотрон,тобто-тіж самі яйця,тільки в профиль.
14 Травня, 2014 15:22
Вашу мать! Кількість бажаючих виготовити проїзні документи дитини (зареєструватись, виробити паспорт тощо) значно перевищуе фізичні можливості працівників міграційної служби.Особливо зараз, коли вся Львівщина готується масово виїхати за кордон якщо шо :) Все просто: Сихівський район де 150 тисяч населення, обслуговує 7 інспекторів, включно з начальником. Мало би бути щонайменше 15-ть.За найпесимістичними міжнародними нормами.Щоб не було дурних черг і нормальні терміни виготовлення. Зараз іде друга хвиля скорочення. Працівників буде ще менше. Звичайно, вам створять ще купу комерційних структур, де за додаткову плату (попри те, що суми держмит теж не дитячі)ви будете спонсорувати посередників і вищих посадових чиновників, які на тому пасуться в Києві. Тому треба ламати схеми державних поборів і приводити до норм роботу і фінансування держустанов. І все стане на свої місця.
14 Травня, 2014 02:56
До Вікторії А ви хіба не розумієте, що оті нерви вам робили спеціально, щоб ви вирішили, що "краще було б звернутись до комерційної структури"? Судити треба це ввірівське злочинне бидло!
13 Травня, 2014 16:55
Вікторія Зіткнулась цього року з відвертим саботажем вироблення проїздного документу дитини у районному підрозділі МС. Ще на етапі подання документів від мене вимагали папірці, про які жодним чином не вказано в офіційному переліку. При цьому при кожному новому відвідуванні - інший папірець або зауваження щодо відсутності якоїсь печатки, підписа (за першим разом не могли сказати). Через 30 днів, згідно законодавсва, документ не видали. Мотивували, що вони його виробляють 3 місяці. Дитині зривалась поїздка. Я ж подала заяву за два з половиною місяці, будучи впевненою, що встигаю. Свого ми добились, але враховуючи кількість ходінь, нервів, бензину, напевно краще було б звернутись до комерційної структури.
13 Травня, 2014 12:37
Вашу мать! Уся різниця поміж міграційною і паспортним, у відсутності черг, бо там дофігіща людей працює, на відміну від хронічних скорочень у державній структурі. Комплект документів прописаний законодавчо. І там, і там однаковий. Це неправда, що у паспортному сервісі він менший! Готовність паспорта можна перевірити на сайті ДМС, там є спеціальна плашка.А можна почекати СМС за 250 грн. І ще. Стою минулого літа, курю під Руданського,3. В коридорах пусто. Черг нема. Поряд мужик розмовляє телефоном : а та пані вже в ОВІРі не працює. Шо робити? Думаю: Лох скінчений - йди в кабінет і оформляй паспорт. Ввічливо рекомендую те саме. Не хоче. Просто так - не хоче. От, такі нехай ідуть в паспортний сервіс. 100%!
13 Травня, 2014 10:59
Іван Переплачувати в два рази більше щоб прийшла СМС? Люди, ви шо хворі за таке платити? Може ліпше почекати місяць і спокійно забрати свій паспорт.
12 Травня, 2014 23:37
Marta Ну, перевага №1 комерційних структур "можна оформляти паспорт незалежно від реєстрації місця проживання" тут не дуже перевага, бо в міграційних службах це правило теж діє. Читаємо закон))
"Відсутність черг", хм, подивимось.
Залишається єдина перевага - інфа смскою про готовність паспорта. Але тут думаю можна і потрудитись та подзвонити у міграційну службу спитати чи готовий.
Тож я поки скептично ставлюсь. Замість щоб удосконалювати процедуру у міграційних службах, отримуємо знову лохотрон у вигляді збрити з громадян побільше бабла за сумнівні послуги..
12 Травня, 2014 23:33
Громадянин А чому не вказано, що за вписання дитини бариги беруть не 18 грн., а 118 грн.?
12 Травня, 2014 23:28
Громадянин Тенденційна і некоректна у вас вийшла інфографіка.
Набір документів ОДНАКОВИЙ! Заяву оформлює працівник ДМС, тому подавати її не треба, як і посередникам. Для ДМС треба принести квитанцію, посередникам - аналогічно, або сплатити в вікно. В чому різниця?
"Можна оформити паспорт незалежно від місця проживання" - чого це перевага паспортних бариг??? Будь-хто може звернутись в будь-яке відділення ДМС і оформити собі паспорт.
12 Травня, 2014 21:53
Наталя Сергію, ось тут детальніше:
[***]://tvoemisto.tv/news/zakordonnyy_pasport_u_lvovi_vidteper_mozhna_vygotovyty_bez_cherg_ale_za_dodotkovu_platu_63703.html
12 Травня, 2014 19:12
Сергій А можна детальніше про Приватні структури на 4 віконця? Адреси, якщо можна.
12 Травня, 2014 16:54
ігор Забули згадати про третій варіант,який діє у кожному підрозділі міграційноі служби Львівщини-хабар.Без подяки вам будуть чинити постійно перешкоди,зволікати з видачею вже готового паспорта,натякати на труднощі і т.п.Перевірено на собі та масові відгуки знайомих і друзів.Особливо це відчувається в районних підрозділах області.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!