Якою завтра буде погода у Львові. Прогноз

1335 0
Температура вдень сягатиме до 17 градусів тепла.

Завтра, 22 жовтня, погоду визначатиме теплий сектор циклону з центром над північчю Польщі.

Джерело: Львівський гідрометцентр

У Львові на завтра синоптики передають мінливу хмарність, однак без істотних опадів. Вночі та вранці може бути слабкий туман. Вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі становитиме 3-5° тепла, а вдень 15-17° тепла.

У Львівській області також прогнозують мінливу хмарність, але без істотних опадів. Вночі та вранці слабкий туман. Вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі буде 2-7° тепла, вдень 13-18° тепла.

Читайте також: Куди поїхати на вихідні зі Львова. До палацу, де знімали кіно

Нагадаємо, що Tvoemisto.tv пропонує відвідати на вихідних Підгірці, щоб поглянути не тільки на відомий палац, а і на церкву, монастир та давньоруське городище.

Софія Шавранська

_____________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми – про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!