Політична реклама

Якби Україна мала ядерну зброю, - мер Львова про Крим

1887 5
«В Криму ми бачимо спроби великої провокації зі сторони невідомих осіб. Я думаю, що вони можуть працювати на користь певних іноземних спецслужб», - так прокоментував ситуацію в Криму міський голова Львова Андрій Садовий в ефірі tvoemisto.tv.

«Ми нікому не віддамо ні сантиметра української землі», - наголосив мер. «Тому важливо, щоби Україна була консолідована, єдина, і ми не допустили жодних акцій сепаратизму, тим більше відчуження нашої землі. Такі спроби завжди були, тому що Крим – це є надзвичайно важлива частина нашої держави», - наголосив міський голова Львова.

ПОВНИЙ ЗАПИС ВІДЕОРОЗМОВИ МОЖНА ПЕРЕГЛЯНУТИ ТУТ

Андрій Садовий також додав: «Сьогодні потрібна мудрість міністра внутрішніх справ, керівника Служби безпеки, генерального прокурора і потрібна серйозна підтримка всіх країн, які гарантували безпеку України в той час, коли Україна відмовилася від ядерної зброї. Якщо би Україна мала ядерну зброю, ніхто б на неї не нападав. Але якщо ми відмовилися і всі світові лідери гарантували нам нашу цілісність, зараз вони повинні свою гарантію проявити».

Нагадаємо, що 2 червня 1996 Україна офіційно втратила ядерний статус.

Ескалація конфлікту в Криму насторожує не лише українців, а й світ. На львівському Євромайдані висловили підтримку кримчанам та підняли прапор кримських татар.

 


Читайте також:
1 Березня, 2014 19:46
Роман Станом на 15.40 доповнюю Не Крим а Східну Україну продав...
1 Березня, 2014 16:30
Роман Не договаривает Иванович...Рассказал бы лучше про своих московских смотрящих Мишу Фридмана, крыши путина.. Про ихнюю львовскую офис-хатынку на площе Рынок с окнами напротив окон Садика в мерии (наверно чтобы с утречка после бодуна ручками мило друг-дружке махать)... Рассказал бы как он за их деньги Майдан организовывал....Как на заказ ОРТ и РТР погромы во Львове организовывал... Как троцкистам с Автономного опору (Ярош и компания) вышколы в Карпатах финансировал...Как вместе с Свободой Крым Путину продал...
Ну да, будучи в Советской Армии приняв присягу на верность Советскому Союзу и его передовому отряду Комуннистической Партии, вступил в ихние ряды, стучал на сослуживцев, после армии подписал сотрудничество с КГБ СССР. Молодец не нарушил присяги! Несет ее в своем сердце до сей поры! Так держать, тебе непременно еще памятник в Подмосковье поставят и Героя России дадут! Ура!
1 Березня, 2014 02:57
ДАНИЛО ГАЛИЦЬКИЙ для господина под ником КРЫМ:
СЫНОК!
родной!
сосешь? соси! еще дам!
а потом айда на Колыму!
мне пора в Париж, извини!
твой папа,
лейтенант путлер, всигда с табой, падло заебанное
1 Березня, 2014 01:48
Крым Тебе бы,Садовой,лучше Львовом управлять,и отвечать за благополучие и спокойствие своего города,а не лезть туда,куда тебя не просят,а то могут и голову свернуть,место в героях еще есть.
28 Лютого, 2014 23:26
Александр Если бы в Украины было ядерное оружие майдана бы не было
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!