Які автомобілі найпопулярніші в Україні у 2019 році. Перелік

5619 0
З початку року в Україні реалізували та взяли на облік 25,3 тисячі нових легкових машин.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

За підсумками перших чотирьох місяців 2019 року бестселером українського ринку нових легкових авто став компактний кросовер від компанії Kia Motors – Kia Sportage. Про це повідомляє Укравтопром.

Так, з початку року національний автопарк поповнили 1696 таких автівок. Торік зареєстрували таку кількість автомобілів Volkswagen Golf.

Другим за популярністю автомобілем став Renault Duster – 1644 таких машин отримали реєстраційні номери в Україні з початку року. Торік на другому місці була Audi A3.

На третьому місці, як і рік тому, Toyota RAV-4. Вибір на цьому кросовері зупинили 1177 покупців.

Читайте також: Які автомобілі купували українці в 2018 році. Перелік

Четверту сходинку в рейтингу з результатом 1084 реалізованих авто посів Renault Logan. У 2018 на цьому місці був Renault Duster.

П’яте місце і 769 реєстрацій – у Hyundai Tucson. Торік на 5-му місці був автомобіль Toyota Camry, який у цьому році закриває десятку найбільш затребуваних моделей на українському ринку нових легкових автомобілів.

Також у 10-ку найбільш популярних автомобілів цьогоріч потрапили Skoda Octavia – 760; Nissan Qashqai – 694; Renault Sandero – 639; Nissan X-Trail – 636; Toyota Camry – 587.

Усього з початку року в Україні взято на реєстрацію 23,5 тисячі нових легкових автомобілів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!