Благодійний ярмарок і забіг. Куди піти у Львові на вихідні

1678 0
Упродовж вихідних 15 і 16 жовтня у Львові можна відвідати низку благодійних заходів.
Фото: Твоє місто/Іван Станіславський

Фото: Твоє місто/Іван Станіславський

15 жовтня у Палаці Хоткевича відбудеться серія заходів з нагоди Дня захисників і захисниць України. Події є безкоштовними. 

  • О 12.00 – концерт від колективів Палацу: Вокальний ансамбль «Намисто», ансамбль танцю «Квіти України», ансамбль сучасного естрадного танцю «Данс-клуб», театр-студія «Під мостом», ародний ансамбль танцю «Мрія»
  • О 15.00 – майстер-клас для дітей з декупажу від студії образотворчого мистецтва. Результати майстер-класу відправлять захисникам. Вхід – безкоштовний, однак реєстрація обовʼязкова.
     

15 жовтня о 15.00 у Львові відбудеться благодійний забіг разом з WTech. Виручені кошти підуть на покупку теплих комплектів для захисниць ЗСУ. Зареєструватись можна тут. Місце зустрічі: Головний вхід в Парк Культури (біля арки)

16 жовтня о 18.00 відбудеться благодійний концерт із циклу #PlayForUA «Мелодії барвистої осені. Українська вокальна та скрипкова класика». Під час заходу прозвучать твори Миколи Лисенка, Левка Ревуцького, Анатолія Кос-Анатольського, Віктора Косенка, Юлія Мейтуса, Остапа Нижанківського, Євгена Станковича та Мирослава Скорика. Вартість квитка – 150 грн. Кошти від продажу передадуть на закупівлю квадрокоптерів для ЗСУ. 

16 жовтня музей народної архітектури та побуту у Львові імені Климентія Шептицького запрошує на благодійний ярмарок до свята Покрови. Подія відбуватиметься у Шевченківському Гаю. Початок о 13.00. Також в межах ярмарку відбудеться майстерка з ліплення від Ярослава Мотики – знаного українського скульптора, чиї роботи ви точно бачили в парках Львова та в країнах Європи. Вартість – 500 грн. Реєстрація тут. Початок о 14:00. Локація: хата з села Шандрівець.

Після завершення майстерки відбудеться концертна частина:

  • 14.30 Соломія Чубай & BEDZVIN
  • 15.30 LBB
  • 16.10 «Дриґ» – народна музика і танці
  • 17.00 джем-сесія

16 жовтня о 14.00 на площі перед Театром опери та балету у Львові відбудеться зустріч родин військовополонених і зниклих безвісті. Основною метою є заклик світової спільноти зрозуміти і побачити масштаб проблеми навколо військових, які утримуються росією в нелюдських умовах. 

«Ми благатимемо світ втрутитись в переговори, щоб після них був результат і наші рідні могли повернутись в Україну. Ті, що живі і ті, що загинули на територіях, які окупувала росія», – повідомили у коментарі Tvoemisto.tv організатори.

Підготувала Антоніна Костик

______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!