Які документи потрібні демобілізованим із АТО, щоб працевлаштуватись

2291 0
Львівський міський центр зайнятості інформує про можливість отримання соціальних послуг, які надає державна служба зайнятості. Тим хто демобілізувався з АТО надають консультації з питань зайнятості, ознайомлення з актуальними та перспективними вакансіями як на місцевому, так і на загальнодержавному ринку праці, сприяння у працевлаштуванні, проходження професійного навчання чи перепідготовки, участь у тимчасових або громадських роботах, проходження навчання з основ комп’ютерної грамотності, участь у семінарах та тренінгах із пошуку роботи, отримання соціальних виплат у випадку отримання статусу безробітного тощо.

Як повідомляє прес-служба міськради, у випадку зацікавленості чи потреби в отриманні перерахованих послуг, слід звертатися у Львівський міський центр зайнятості, що на вулиці Княгині Ольги, 122 із такими документами:

- паспорт;

- облікова картка платника податків;

- трудова книжка, документ про освіту/

 Для осіб з інвалідністю – довідка до акту огляду медико-соціальною експертною комісією та індивідуальною програмою реабілітації (за наявності). Окрім цього, пропонують представити військовий квиток, довідку про безпосередню участь в антитерористичній операції, витяг з наказу про виключення з особового складу.

Читайте також: Психолог про рани війни і способи їх лікування

Львівського МЦЗ працює з понеділок по четвер з 09:00 до 18:00 години, а у п’ятницю з 09:00 до 16:45 (без обідньої перерви).

Телефони для довідки:  245 79 93, 244 59 89.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!