Які дороги Львівщини ремонтуватимуть цьогоріч. Перелік ділянок

8593 0
Tvoemisto.tv дізнавалося перелік ділянок доріг області, які відремонтують за рахунок державних коштів до кінця 2017-го року.
ілюстративне фото: lifedon.com.ua

ілюстративне фото: lifedon.com.ua

Заступниця голови Львівської облдержадміністрації Ірина Гримак у відповідь на запит від Tvoemisto.tv надала перелік доріг області, які ремонтуватимуть цьогоріч.

Читайте також: Які дороги Львівщини ремонтуватимуть цьогоріч в першу чергу. Перелік

Нагадаємо, департамент дорожнього господарства, транспорту та зв’язку ЛОДА закликає львів’ян та мешканців області фіксувати проведення недоброякісного ремонту доріг та повідомляти про такі випадки на гарячу лінію 112У випадку підтвердження інформації про неякісний ремонт, в області вимагатимуть від підрядника відшкодування збитків і виконання робіт за гарантійними зобов’язаннями, якщо оплата робіт уже була здійснена.

Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!