Які дороги Львівщини ремонтуватимуть у 2016 році

6989 0
В 2016 році як за кошти держбюджету, так і за рахунок надходжень від митних платежів планується продовження ремонтних робіт на автомобільних шляхах Львівщини.
фото: facebook

фото: facebook

У 2016 році коштом держбюджету на Львівщині планується відремонтувати дорогу Львів–Пустомити–Меденичі. За рахунок надходжень від митних платежів, які справляються під час оформлення товарів на території Львівщини до спецфонду обласного бюджету, планується ремонт доріг Броди–Червоноград, Куровичі–Рогатин, Львів–Самбір–Ужгород, Львів–Радехів–Луцьк, Бориня–Мохнате, – передає ІА Zik.

«Пріоритетною для ремонту у 2016 році коштом держбюджету буде дорога Львів–Пустомити–Меденичі», – повідомив посадовець.

За словами заступника голови ЛОДА Ірини Гримак, у 2016 році очікується понад 700 млн грн на дороги від перевиконання митних платежів.

За рахунок кредиту Польщі планується поліпшення прикордонної інфраструктури, ремонт ділянок доріг Яворів–Грушів, Угринів–Хоробрів, Мостиська–Краковець.

Як повідомила Ірина Гримак, міжурядова українсько-польська угода вже підписана і скерована для ратифікації у Верховну Раду. Є сподівання, що у рамках цієї угоди на дороги Львівщини перепаде 20 млн євро.

Кредитні кошти ЄБРР у сумі 20 млн євро влада має намір скерувати на ремонт дороги Львів–Самбір–Ужгород.

Коштом міжнародної технічної допомоги планують ремонт дороги Тисовець–Славське–Боржава.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!