Які дороги на Львівщині ремонтуватимуть у 2021 році. Перелік

5661 0
На ремонт доріг на Львівщині цього року передбачено 891,5 млн грн.
служба автомобільних доріг у львівській області

служба автомобільних доріг у львівській області

Цього року на Львівщині планують відремонтувати кілька доріг державного значення. Як розповів Тvoemisto.tv заступник голови Львівської ОДА Юрій Бучко, з державного дорожнього фонду на ремонт доріг на Львівщині цього року передбачили 891,5 млн грн. Здебільшого продовжуватимуть ремонти доріг, які розпочали минулоріч.

Читайте також: Після ремонту відкрили міст на дорозі Червоноград – Перетоки

Зокрема, капітальний ремонт продовжать на дорогах Бориня-Боберка, Мшанець-Стрілки, Славське-Хащованя, Хильчиці-Ясенівці.

Що стосується нових ремонтів, то у планах відремонтувати дороги Турка-Східниця, Турка-Лопушанка, Ясениця-Новий Кропивник, Загір’я-Суха Долина.

Також цього року візьмуться за поточний середній ремонт – продовжать ремонтувати дорогу Ясенів-Золочів, Золочів-Красне, Перемишляни-Чемеринці, Рава-Руська-Гайок, Сокаль-Стоянів, Дрогобич-Довголуки, Кологори – Лучани, Стрілки – Новий Кропивник. З «нових» доріг відремонтують Садковичі-Чернихів.

Читайте також: «Велике будівництво». Звідки йдуть гроші на ремонт доріг Львівщини

За словами Юрія Бучка, цього року у їхніх планах також завершити будівництво моста на дорозі Східниця-Верхнє Синьовидне.

«Загалом, з 891,5 мільйонів гривень на капітальний ремонт піде майже 230 мільйонів, а на поточний – 320 мільйонів гривень. Решта суми передбачені на експлуатацію та безпеку дорожнього руху, що включає у себе встановлення знаків, розміток, перевірки та експлуатації, тобто чищення снігу, трави, дерев», – пояснює Юрій Бучко.

Ольга Коваль


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!