Які дороги обіцяють відремонтувати у Львові 2015 року? Перелік

4090 0
2015 року у Львові обіцяють відремонтувати дороги, які не вдалося привести до ладу в попередні роки, наприклад, це вулиця Героїв УПА, на яку минулого року передбачали кошти, а також вулиця Сихівська.
Фото: firtka.if.ua

Фото: firtka.if.ua

Про це розповів міський голова Львова Андрій Садовий на зустрічі з громадою міста, інформує прес-служба Львівської мілкої ради.

«У наступному році плануємо відремонтувати вул. Сихівську, вул. Героїв УПА, пр. Червоної Калини, треба завершувати вул. Бандери, вул. Мечникова. В межах співпраці з ЄБРР ми також маємо завершити ремонти доріг по 6-му трамвайному маршруту. Це вул. Гайдамацька, Хмельницького – до Промислової. Ці роботи ми плануємо закінчити до кінця наступного року», – уточнив міський голова.

Він нагадав, що цього року у Львові ремонтували вул. Куліша, вул. Митрополита Андрея, вул. Зернову, вул. Дорога Кривчицька, частину вул. Сахарова і Шевченка. Збудували нову дорогу між вул. Б.Хмельницького та Кукурудзяною та облаштували розв’язки – на вул. Кульпарківська – Наукова, вул. Дж. Вашингтона – Зелена, вул. Під Дубом – Джерельна і біля 8-ї лікарні на вул. Раковського.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!