Які дороги планують ремонтувати у Львові наступного року?

3298 0
Наступного року у Львові обіцяють завершити ремонт дороги за маршрутом трамваю №6 (від вул. Миколайчука до Залізничного вокзалу) та трамваю на Сихів. Також запланований ремонт вулиць Мечникова, Героїв УПА та Лисенка. Однак, зазначають чиновники, все залежить від політичної ситуації в країні та фінансування.
Фото: zn.ua

Фото: zn.ua

Цього ж року лише завершують ремонти: замощують вулицю Польову, тротуари роблять на вулиці Барвінських. Наймасштабнішим зараз є будівництво нової дороги біля АС-2, інформує Львівська хвиля.

Нова дорога буде позаду «Радіоринку» та «Епіцентру». Її довжина 344 метри. «108 метрів вже заасфальтували. Також там замінили каналізаційний колектор, електромережі та облаштовують тротуари», – розповів в.о. начальника міського управління капітального будівництва Володимир Кметик.

 Посадовці сподіваються, що нова дорога розвантажить кільце на Хмельницького-Кукурудзяній. «Люди, які їдуть безпосередньо на «Радіоринок» чи в «Епіцентр», після будівництва нової дороги, спокійно туди заїдуть, там не буде заторів. А хто не має потреби під'їжджати до «Епіцетру» з Кукурудзяної, можуть повертати наліво та їхати в центр», - каже голова Личаківської райадміністрації Іван Лозинський. 

 Якщо погода не погіршиться, будівництво обіцяють закінчити за два тижні. Загальна вартість робіт — понад три мільйони гривень, це  фінансує міська рада та “Епіцентр”.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!