Політична реклама

Які дороги у Львові латають комунальники. Перелік

1016 0
Львівські комунальники продовжують ремонтувати ями на дорогах.

У планах –провести асфальтування всіх проблемних ділянок, повідомляє прес-службаЛьвівської мерії.

Зараз міські комунальники ремонтують вибоїни, що найбільше загрожують безпеці дорожнього руху. Коли ж земля прогріється до більш, ніж 10 градусів тепла, буде проведено планові ремонти.

«Наразі ліквідовуємо лише аварійну ямковість, зокрема, на порядку денному – вул. Зелена, просп. Червоної Калини, Хуторівка, вул. Трильовського та Коломийська. Найближчим часом плануємо зайнятися й усіма іншими проблемними ділянками, а саме – вул. Антонича, Луганською, Навроцького та Пасічною», - зазначив керівник відділу комунального господарства Сихівської РА Віктор Західний.

У Шевченківському районі поточні ремонти доріг заплановано з 18 березня. Зараз тут перекладають бруківку на вул. Джерельній, а вже сьогодні асфальтуватимуть вул. Орлика та Миколайчука. Потреба є й у проведенні ремонтних робіт на вул. Промисловій, Шевченка, Замарстинівській та в мікрорайоні Рясне.

Також в кінці місяця, разом із очікуваним покращенням погодних умов, проведуть планове асфальтування доріг на найбільших вулицях і в Залізничному районі.

«За рік проведемо планові ремонти майже на всіх вулицях району, зокрема на Білогорщі, вул. Ряшівського, Валовського, 34, Кульчицької, Садовій, Петлюри, Суботівській, Братів Міхновських, Широкій, Старій Кульпарківській, Данила Апостола, Мисливській, Левандівській та інших вулицях», - повідомляють у Залізничній РА.

Кипить робота й у Галицькому районі. За сьогодні-завтра тут проведуть ремонтні роботи на вул. Меретина, Лепкого, Бібліотечній, Кубанській та Тютюнників. Нагадаємо, що нещодавно в Галицькому районі завершили ремонтувати ями на вул. Словацького, Шота Руставелі, М. Андрея й Данилишина.

Як повідомили в Личаківській районній адміністрації, ремонти тривають на вул. Пекарській. В подальшому ремонтуватимуть аварійні ями на вул. Китайській та Кордуби.

«На вул. Пекарській є близько 5-6 глибоких просадок, які заважають нормальному руху транспорту, тому першочергово потрібно ліквідувати їх, а вже після цього займемось поточними ремонтами», - зазначив керівник відділу комунального господарства Личаківського району Юрій Равлик.

У Франківському ж районі Львова всі найважливіші проблеми з ямами вже подолано. Районна адміністрація готується до проведення планових ремонтів на основних вулицях. Нагадаємо, нещодавно тут було ліквідовано ями на вул. Г. Чупринки, Повстанській, Конотопській, Моршинській та нижній частині вул. Сахарова.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!