Які дороги у Львові ремонтуватимуть у серпні

5068 4
У Львові тривають ремонти доріг. Зокрема, вже триває ремонт вулиці Куліша, почались підготовчі роботи до ремонту на вул. Авіаційній, а також готуються до перекриття частини вулиці Кульпарківської через ремонт дороги та облаштування кільця. Крім того, тривають поточні ремонти доріг і тротуарів у районах Львова.
Фото: charivne.info

Фото: charivne.info

Так, на вул. Авіаційній тривають підготовчі роботи до проведення ремонтів. Тут вже розставлено знаки обмеження руху, а завтра, 29 липня, розпочнуть власне ремонт. Ремонтні роботи на вул. Авіаційній планують завершити до 31 грудня цього року.

З 1 серпня розпочнуть роботи з облаштування кільця на перехресті вул. Кульпарківська – Наукова та ремонт дороги від розважального комплексу «Леополіс» і до вул. Щирецької. Вулицю перекриватимуть частково – одна смуга дороги буде вільною для руху транспорту. Ремонтні робити триватимуть близько 3-х місяців, однак потрібно зважати на погодні умови, які зможуть перешкоджати роботі.

Крім того, з 14 липня у Львові триває ремонт частини вул. Куліша – на ділянці від вул. Шпитальної до вул. Медової. Роботи тут триватимуть до 30 серпня. Загалом на цій ділянці вул. Куліша замінять інженерні мережі, влаштують дорожню основу та замостять бруківку, а також відновлять тротуари і влаштують велодоріжку. У зв’язку із закриттям нової ділянки вул. Куліша, внесено зміни у рух громадського транспорту. Міські автобуси оминають закриту ділянку дороги в напрямку центру по пр. Чорновола з прямим поворотом на вул. Городоцьку, у зворотному напрямку по вул. Городоцькій – пл. Торговій – пл. Осмомисла – пл. Різні – пр. Чорновола.

Також тривають ямкові ремонти доріг та ремонти тротуарів у районах Львова:

У Залізничному районі уже відремонтували ділянки вулиць Каховської, Сигнівської (від №11 до виїзду на вул. Патона), Виговського, Вагонної.

Завершуються роботи на вулиці Широкій (від церкви Вознесіння до Львівського ліцею комп’ютерних технологій). Відремонтовано тротуари на вулицях Левандівській, Рудненській, Люблінській, Сигнівці.

Заплановано ремонт частини тротуарів на таких вулицях: Кульчицької (по парній стороні), Бортнянського, Роксоляни, Сигнівці, Мисливській. Також заплановано ремонт доріг на вул Петлюри та Кульчицької, інформують у відділі комунального господарства Залізничної райадміністрації.

У Личаківському районі Львова на більшості основних доріг пройшли ямкові ремонти.

«Основні роботи зараз ведуться на вулиці Кривчицькій, вони тут виконані на 40%. У найближчий час ми будемо проводити ремонт тротуарів на вул.Личаківській (з лівого боку), а також на вул. Шота Руставелі», – повідомили у відділі комунального господарства Личаківської райадміністрації.

На Сихові відремонтовано такі об’єкти: вул Угорську, Антонича, частину вул. Козловського, Червоної Калини (відрізок). Планується ремонт тротуару і дороги на вул. Білоцерківській та вул. Проф. Буйка. Розпочато ремонтні роботи на кільці поблизу міської лікарні №8. Плануються роботи на кільці поблизу вул. Зеленої та Дж. Вашингтона.

У Шевченківському районі всі магістральні дороги відремонтовано, запевняють у райадміністрації. Наразі проводять ремонт дороги на вул. Шевченка, тротуар там уже відремонтований. Найближчим часом заплановано відремонтувати тротуари на вул. Пстрака, Мазепи та Грінченка.

У Франківському районі завершили ремонт вулиць Сахарова, Керамічної та Грабянки. Зараз ремонтують дорогу і тротуар на вул. Володимира Великого, наступними будуть частково ремонтувати вул. Гординських та Кобринської.

У Галицькому районі вже відремонтовано дорогу і тротуар на вул. Зерновій, а також на вул. Данилишина. Як повідомили у районній адміністрації, найближчим часом почнуть ремонтувати вул. Митрополита Андрея.

За матеріалами прес-служби Львівської міськради


Читайте також:
30 Липня, 2014 13:22
Роман а саму Шевченка в Шевченківському районі, де все відремонтовано, забули?
30 Липня, 2014 00:26
М Левандівка??? де? коли? Ремонтом доріг чи тротуарів навіть не пахне!
28 Липня, 2014 22:34
Софія А Промислова? Ну скільки ще чекати??? Вже більше року не ходить трамвай. Спершу вулицю перекрили обіцяючи капітальний ремонт. Так вона бідна стояла перекритою для руху автотранспорта та чекала свого ремонту кілька місяців. Натомість, замість обіцяних робіт, ремонтники за один день халтурно залатали кілька ям і чемно відрепортували про щасливе завершення, не уточнивши щоправда, що в очікуванні ремонту, відповідні служби зрізали трамвайні дроти електропостачання. Зараз з району Промислової можна виїхати лише 20 або 9 маршрутками, які їдуть до Скрині абсолютно за однаковим маршрутом. Все, інших варіантів доїхати в будь-яку іншу частину міста без пересадок просто немає. А зараз я читаю, що буцімто усі дороги в Шевченківському районі відремонтовано! Ну як можна так нахабно брехати?
28 Липня, 2014 17:48
Антон А антоновича???? А героїв упа???? Вже три роки обіцяють. А дорогу на вокзал????
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!