Які дороги у Львові закриють на ремонт цьогоріч?

5268 0
Впродовж 2016 року у Львові планують відремонтувати низку доріг. Загалом на ремонт доріг у місті передбачено 200 мільйонів гривень. Дана сума прописана у бюджеті розвитку, який погодив виконавчий комітет міськради.
фото: loda.gov.ua

фото: loda.gov.ua

Цьогоріч у Львові планують відремонтувати 8 вулиць. Капітальний ремонт відбуватиметься на вулиці: Київська, Русових, Котляревського, Нечуя-Левицького, Садова, Земновідська, Богданівська, Пулюя-Трускавецька.

Зокрема, закінчити роботи У Львові планують на вул. Мечникова, пр. Червоної Калини, а також на вул. Сихівській.

Нагадаємо, що до кінця квітня, у зв’язку з ремонтом колектора, у місті обмежили рух транспорту на перехресті пр. Червоної Калини – вул. Угорської.

Зокрема, у бюджеті розвитку міста передбачено виділення суми у розмірі 30 млн. грн на аварійно-відновлювальні роботи на шляхопроводі вул. Городоцької, а також 4 млн. грн планують виділити на побудову пішохідного моста на вул. Головатого – Сулими.

Читайте також: Для будівництва платної дороги Львів-Краковець проведуть новий конкурс

Крім того, кошти на ремонти доріг також передбачені для кожної районної адміністрації міста.

Як відомо, бюджет розвитку 2016 року прийнято на засіданні виконавчого комітету Львівської міської ради. Зараз триває його обговорення з різними середовищами. Відтак, проект бюджету розвитку буде винесено на розгляд сесії міської ради.

Нагадаємо, що впродовж 2016 року, у Львові планують освітити 100-110 пішохідних переходів. Цю цифру приймали, виходячи з тієї суми, яку пропонують в бюджеті розвитку міста. Освітлювати будуть переходи, де є найбільша потреба.

За інформацією: Львівській портал

 

Опублікувала Мар'яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!